Arvoisa asiakkaamme, ota hetki aikaa ja lukaise seuraavat rivit.


Hastur.fi on Hasturin Antiikki Oy:n omistama 100% suomalainen verkkokauppa.


Ostamme, myymme ja vaihdamme militariaa, mitaleita, ylijäämää, keräilyllisesti mielenkiintoisia esineitä, ja usein kaikkea oudompaakin materiaalia. Myymme tavaraa vähittäin ja ylijäämää ynnä muuta maahantuomaamme lavatavaraa myös tukkuerinä. 


Pyrimme toimimaan kaikissa toimisamme reilusti, rehellisesti ja parhaan ammattitaitomme mukaan.


Puulaakimme päävääpelinä ja pikkutavaran ensimmäisenä ylipappina toimii Janne Tervonen, ystävien ja tuttujen kesken Tervonen, ( hän jonka etunimeä ei mainittaman pidä ), pitkän linjan romukauppias, aseseppä, epäonnensoturi ja kantakirjasekopää.


Työntekijämme kieltäytyivät jyrkästi julkisuudesta ja näin ollen kunnoitamme heitä ja heidän yksityisyyttään mainitsemalla vain heidän olemassaolostaan.


Jos onnistumme palvelemaan teitä hyvin, ei ole pahitteeksi jos asiasta mainitsette kavereillenne.


Valikoimamme ei välttämättä ole maailman suurin, kaunein tai arvokkain, mutta monet esineistämme ovat todella ainutlaatuisia ja niitä ei löydä kansainvälisten keräilyesineitä myyvien yhtiöiden listoilta, edes tietoja esineistä ei ole välttämättä tajolla muualla kuin meillä.


Kaikki ostotapahtumat, kyselyt ja muu viestintä on salattua, salaista ja asiakkaiden yksityisyyttä kunnioittavaa, emme säilytä maksutietoja tai korttitietoja missään omilla koneillamme, ne ovat suojassa SSL salattujen maksuvälittäjien palvelimilla.