Suomen armeijan M/36 kenttälakki
Suomen armeijan M/36 kenttälakki Suomen armeijan M/36 kenttälakki Suomen armeijan M/36 kenttälakki Suomen armeijan M/36 kenttälakki

Suomen armeijan M/36 kenttälakki "verikauha" käyttämätön.

VPU
Tuotetta rajoitettu erä.
$ 24.15

Suomen armeijan M/36 kenttälakki "verikauha" käyttämätön.

Saatavuus 3 kpl

Aito ja alkuperäinen. 

M/36 lakista on jonkseenkin isohko kirjo eri versioita, materiaaleja ja värejä, nämöä yksilöt ovat käyttämättömiä, enimmäkseen 1960 luvulla valmistettuja VPU:n tavaraa. 

Materiaalina tukeva SA diagonaali, muovinapit ja nahkainen hikinauha. Suuressa osassa on tehtaan alkuperäiset tuotelaput paikoillaan, ja enimmäkseen lakit ovat erittäin siistejä, mutta pitkä varastointi on saattanut aiheuttaa pientä vikaa, mutta ei mitään minkä huomaisi yli puolen metrin päästä. 

Lakin lipoissa on, kuten kuvistakin näkee pituuseroja, varsinkin koko 57 on melko lyhytlippaista, ja tämähän tietysti vaihtelee vuosittain, eikä kangaskaan ole kaikissa aivan saman näköistä. 

Hyvä vekotes sota-aikaisen puvun väsääjälle, erittäin hyvä arkipäähineeksi, kun tuon voi käännellä korvien ja niskan suojaksi. 

HUOMIO!

Koot ovat armeijan mittoja, eli lakki antaa n. 0,5cm periksi ja istuu paremmin kun muokkaantunut. Mitta on pään ympärys sentteinä korvien yläpuolelta etusormen leveyden verran. Arvaatte varmasti että tässäkin voi olla pientä vaihtelua...

Pituus:
260 mm
Korkeus:
120 mm
Leveys:
180 mm
Paino:
200 g
Arvostelut 0 arvostelua
Uusi
BRF Sommaro 2