Helly Hansen Lausanne välitakki, hollannin armeija, käyttämätön. VIIMEINEN
Helly Hansen Lausanne välitakki, hollannin armeija, käyttämätön. VIIMEINEN Helly Hansen Lausanne välitakki, hollannin armeija, käyttämätön. VIIMEINEN Helly Hansen Lausanne välitakki, hollannin armeija, käyttämätön. VIIMEINEN Helly Hansen Lausanne välitakki, hollannin armeija, käyttämätön. VIIMEINEN Helly Hansen Lausanne välitakki, hollannin armeija, käyttämätön. VIIMEINEN

Helly Hansen Lausanne välitakki, hollannin armeija, käyttämätön. VIIMEINEN

Tuotetta rajoitettu erä.
$ 52.18
$ 52.71
Alennus päättyy

Helly Hansen Lausanne välitakki, hollannin armeija, käyttämätön

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 2 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 7 päivää
Tuotenumero 17-118-9783-000

Tästä se lähtee, eli oikea, aito ja alkuperäinen Helly Hansen Lausanne välitakki, hollannin armeijalle valmistettuna.
Vain kokoa L on saatavilla, mutta koko on varsin väljä, sopii parhaiten 180-185cm 85-95kg henkilölle. mutta onpa noita hieman isommat ( elintasolle on vähän paremmin tilaa )ja pienemmätkin käyttäneet..

Tämä vaate ja kankaan laatu tuli parhaiten tunnetuksi 1980 luvulla metsureiden välipaitana erinomaisen lämmöneristyksen vuoksi, pörröinen, kaksinkertainen keinoturkis pitää kehon kuivana ja lämpimänä.

Kokemuksesta voimme kertoa, että kyseessä eräs parhaita saatavilla olevia vaatteita kylmältä suojautumiseen, vaatii tuulenpitävän päällysvaatteen, ja jos tehdään tosissaan hommia, niin tekninen aluspaita alla lisää entisestään käyttömukavuutta ja kosteuden siirtoa ulospäin.

Ominaisuuksia

Polyamidi 80% Polyesteri 20%, HellyTech 460g/m2

Kaksi vetoketjullista taskua

Kuminauhat hihansuissa

Peukalonreiät

Pitkä selkäpuoli, eipä jäädy ristiselkä ja paista työmiehenhymy kumarrellessa ( tunnetaan myös nimellä hollantilaisen laakso )

Pesu 40C

Valmistttu 2000-2009

Pituus:
100 mm
Korkeus:
340 mm
Leveys:
340 mm
Paino:
800 g
Arvostelut 0 arvostelua