Olkatunnuksien lisäkirjaimet, suomen armeija, numerot ja kirjaimet.
Olkatunnuksien lisäkirjaimet, suomen armeija, numerot ja kirjaimet. Olkatunnuksien lisäkirjaimet, suomen armeija, numerot ja kirjaimet. Olkatunnuksien lisäkirjaimet, suomen armeija, numerot ja kirjaimet. Olkatunnuksien lisäkirjaimet, suomen armeija, numerot ja kirjaimet. Olkatunnuksien lisäkirjaimet, suomen armeija, numerot ja kirjaimet. Olkatunnuksien lisäkirjaimet, suomen armeija, numerot ja kirjaimet. Olkatunnuksien lisäkirjaimet, suomen armeija, numerot ja kirjaimet. Olkatunnuksien lisäkirjaimet, suomen armeija, numerot ja kirjaimet. Olkatunnuksien lisäkirjaimet, suomen armeija, numerot ja kirjaimet. Olkatunnuksien lisäkirjaimet, suomen armeija, numerot ja kirjaimet. Olkatunnuksien lisäkirjaimet, suomen armeija, numerot ja kirjaimet. Olkatunnuksien lisäkirjaimet, suomen armeija, numerot ja kirjaimet. Olkatunnuksien lisäkirjaimet, suomen armeija, numerot ja kirjaimet. Olkatunnuksien lisäkirjaimet, suomen armeija, numerot ja kirjaimet.

Olkatunnuksien lisäkirjaimet, suomen armeija, numerot ja kirjaimet.

$ 2.03

Olkatunnuksien lisäkirjaimet, SA, numerot ja kirjaimet.

Saatavuus 87 kpl
Toimitusaika 2 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 7 päivää

Aito ja alkuperäisiaä armeijan lisämerkkejä olkapäille, eli satiasten kanssa erottamassa esim erilliset komppaniat toisistaan. Koko vaihtelee hieman kirjaimittain / numeroittain. 


Huomio!

Herkästi taipuvaisia, niitit voivat olla taipuneita postissa, avaa pakkaus varovasti. Pyrimme lähettämään nämä niin että eivät taipuilisi paljoa. 

Pituus:
2 mm
Korkeus:
16 mm
Leveys:
12 mm
Paino:
3 g
Arvostelut 0 arvostelua