Suomen ilmavoimien M/36 kenttälakki
Suomen ilmavoimien M/36 kenttälakki Suomen ilmavoimien M/36 kenttälakki Suomen ilmavoimien M/36 kenttälakki Suomen ilmavoimien M/36 kenttälakki Suomen ilmavoimien M/36 kenttälakki

Suomen ilmavoimien M/36 kenttälakki "verikauha" käytetty.

Tuotetta rajoitettu erä.
$ 15.91
Sisältää alv. 0.00 %

Suomen ilmavoimien M/36 kenttälakki "verikauha" käytetty.

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 2 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 7 päivää

Aito ja alkuperäinen. 

M/36 lakista on jonkseenkin isohko kirjo eri versioita, materiaaleja ja värejä, nämöä yksilöt ovat käyttämättömiä, enimmäkseen 1960-90 luvulla valmistettua VPU:n tavaraa. 

Materiaalina tukeva SA diagonaali, metallinapit ja nahkainen hikinauha. Osassa on kokardi paikoillaan, enimmäkseen lakit ovat erittäin siistejä, vaikka kaikista selvästi huomaa että käytössä on oltu. 

Lakin lipoissa on, kuten yleensäkin pituuseroja, varsinkin koko 57 on melko lyhytlippaista, ja tämähän tietysti vaihtelee vuosittain, eikä kangaskaan ole kaikissa aivan saman näköistä. 

Hyvä vekotes sota-aikaisen puvun väsääjälle, erittäin hyvä arkipäähineeksi, kun tuon voi käännellä korvien ja niskan suojaksi. 

HUOMIO!

Koot ovat armeijan mittoja, eli lakki on saattanut antaa n. 0,5cm periksi ja istuu paremmin kun muokkaantunut. Mitta on pään ympärys sentteinä korvien yläpuolelta etusormen leveyden verran. Arvaatte varmasti että tässäkin voi olla pientä vaihtelua...

Pituus:
260 mm
Korkeus:
120 mm
Leveys:
180 mm
Paino:
200 g
Arvostelut 0 arvostelua