Pellavapyyhe, Tsekkoslovakian armeija. Käyttämätön / käytetty
Pellavapyyhe, Tsekkoslovakian armeija. Käyttämätön / käytetty Pellavapyyhe, Tsekkoslovakian armeija. Käyttämätön / käytetty Pellavapyyhe, Tsekkoslovakian armeija. Käyttämätön / käytetty

Pellavapyyhe, Tsekkoslovakian armeija. Käyttämätön / käytetty

Tuotetta rajoitettu erä.
2,38 €
Sisältää alv. 0.00 %

Pellavapyyhe, Tsekkoslovakian armeija. Kommunismin aikaista laatutyötä.

Saatavuus 7 kpl
Toimitusaika 2 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 7 päivää

Todella laadukkaita tsekkoslovakian aikaisia pellavapyyhkeitä.

Pellavalla on antibakteerisia ominaisuuksia, ja kuidun ominaisuudet saavat pellavan tuntumaan aina viiileältä ja raikkaalta. 

Nmä pyyhkeet ovat käyttämättömiä, mutta vuosikymmenten varastointi on jättänyt merkkinsä joihinkin yksilöihin, jonka johdosta jaoimme pyyhkeet kolmeen kuntoluokkaan. Varastoinnissa on mahdollisesti käytetty säilöntäaineita ja varastointi on voinut jättää jälkeensä tuoksuja, joten pesua suositellaan, pellava voidaan pestä max 60C ja pellava pitää uittaa läpimäräksi ennen pesua. 

Paremman kuntoiset ovat melkein kuin uusia, todella hienoja luonnolisen vaaleita ja tyylikkäällä raitakuviolla. Nämä kannattaa pestä ennen käyttöä, vähäistä varastolikaa voi ilmetä. 

2. lk pyyhkeissä voi olla tahroja, varastolikaa, epämääräisiä läiskiä, pölyä ja tuoksuja, pyyhkeet ovat muuten erittäin hyvän kuntoisia. Nämä vaativat pesun ennen kuin voidaan käyttää.

3. lk eli käytettynä myytävät, ovat tahraisempia tai niissä on mustaa varastotöhryä tai muuta sellaista että myydään "käytettyinä" osa saattaa olla käytettyjäkin, mutta perinpohjaisen pesun jälkeen täysin käyttökelpoisia, vaikka laudeliinaksi savusaunaan. 

Todella hyvä reissupyyhe, kuivuu nopeasti ja kestää.

Parhaimmillaan saunan laudeliinana ( testattu )


Ominaisuuksia:

Koko: 100x50cm ( noin )

Materiaali: 270g/m2 100% pellava.

Erittäin korkea laatu, tiheä kudos, varsin kestävä..


HUOM!

Mitoissa voi ilmetä hyvin pieniä vaihteluita. 

Pituus:
8 mm
Korkeus:
130 mm
Leveys:
260 mm
Paino:
135 g
Arvostelut 0 arvostelua