17.6. - 31.10.2019

Olemme ottaneet sopimuksen n. 5kk kestävästä projektista, riittävän pitkän matkan päässä toimipaikasta.
17.6. alkaen. Lokakuun loppuun saakka olemme paikalla melko harvoin / satunnaisesti, yleisesti vain viikonloppuisin.
Pyrimme pakkamaan ja lähettämään tilaukset heti kun se on mahdollista, pyrimme pitämään viiveet lyhyinä, mutta toivomme että varaudutte viivästyksiin tilauksia tehdessänne. 

Kiitos kärsivällisyydestä.

-h ( itze )

We have taken a contract for a off site project beginning 17th of June. Until the first days of November, we are in the office only occasionally, mostly on weekends.
We are trying to pack and deliver all invoices as soon as it is possible, we try to avoid prolonged delays, but please consider and prepare for delays while making an order.

Thank you for your patience. 

-h

100 kpl neulamerkkejä. Satunnaisia.
100 kpl neulamerkkejä. Satunnaisia.

100 kpl neulamerkkejä. Satunnaisia.

Tuotetta rajoitettu erä.
100,00 €
Sisältää alv. 0.00 %

Naulamerkkejä 100kpl läjissä.

Määräalennus
Alennusprosentti
+ 10 kpl
19.44%
Saatavuus 13 kpl
Toimitusaika 2 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 7 päivää

Siistejä merkkejä, neulan pituus 40-70mm. 

No näitä nyt sitten hiukan piisaa, jokainen yksittäinen ottaa muutaman minuutin- muutaman tunnin tunnistaa, lajitella, kuvata ja listata, joka vienee materiaalin määrästä arvellen muutamia satoja vuosia, ei sillä etteikö tässä nyt jaksaisi sen aikaa nikkaroida, mutta kun olis tuota muutakin hommaa. Teemme tunnistus ym. operaation joillekin laatikollisille, mutta kaikille ei vaan kykene, joten ne myydään sitten summamutikassa, on siis tarjolla erinomainen mahdollisuus lihavoitta kokoelmaa vaivatta, ja niille joilla antaa aika myöten olis mahdollisuus tehdä tiliä kunhan tunnistaa merkit. 


Neulamerkit kuvan kaltaisesta ja muutamasta muustakin laatikosta myydään sen kummemin niitä valikoimatta, nypitään 100 päältä useammasta lootasta. 


Materiaali: Metalli, emali, lasi, kupari, nikkeli, hopea, kullattu jne...

Kunto: erittäoin hyvä...vähemmän hyvä, joisssakin voi olla pieniä valmistusvikoja tms. 

Kiinnitys: neula 

Alkuperä: Ruotsi, norja, suomi, tanska, islanti, joku muu. 

JOka setissä on vähintään 100 merkkiä, kaikki...0 kuvan merkeistä voi olla erässä. Kaksoiskappaleita voi olla, mutta koitetaan välttää sitä.

Kaikki...0 erän merkeistä on tai ei ole valmistettu jonkun toimesta jossakin, jostakin materiasta tai muusta vastaavasta. 

Kaikki...0 erän merkeistä on tai ole helposti tai erittäin vaikeasti tunnistettavissa, me emme tunne niitä, erän merkkien tunnistamisapua ei saa kysyä meiltä.

Jos eriä ostetaan, palauttaminen, vaihto, taikaisiin myyminen ja muu vatkaaminen on kiellettyä, paitsi tapauksessa että lähetys palautetaan avaamatttomana ja tästä sovitaan heti tai ennen lähetyksen saapumista. 

Jos joku merkki oli mieluisa, meillä ei ole siitä myydä extra kappaleita paitsi tapauksessa että se on listattuna kaupassamme, eli kiitos kun ette kysy lisää tiettyä merkkiä.


Jos tilaus on mielessä... Osta 1000kpl kerralla, säätät kuluissa ja hinnassa.

Pituus:
15 mm
Korkeus:
80 mm
Leveys:
40 mm
Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua
Aiheeseen liittyvää
Erät, ilmaiset ja satunnaiset
Uusi
Valbohem.
1,70 €
Uusi
Wargöns AB
3,00 €
Uusi
Varvet 2
1,70 €
Uusi
Wallvik, kartano
Uusi
Valencia Malmö
Uusi
K98, Mauser?
Uusi
Tvätto. Pesula