Suomen armeijan M/36 kenttälakki
Suomen armeijan M/36 kenttälakki Suomen armeijan M/36 kenttälakki Suomen armeijan M/36 kenttälakki Suomen armeijan M/36 kenttälakki Suomen armeijan M/36 kenttälakki Suomen armeijan M/36 kenttälakki Suomen armeijan M/36 kenttälakki Suomen armeijan M/36 kenttälakki Suomen armeijan M/36 kenttälakki

Suomen armeijan M/36 kenttälakki "verikauha" käytetty

Tuotetta rajoitettu erä.
$ 15.17

Suomen armeijan M/36 kenttälakki "verikauha" käytetty

Saatavuus 6 kpl
Toimitusaika 2 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 7 päivää

Aito ja alkuperäinen. 

M/36 lakista on jonkseenkin isohko kirjo eri versioita, materiaaleja ja värejä, nämöä yksilöt ovat käytettyjä, enimmäkseen 1980-90 luvulla valmistettuja VPU:n ja sopimusvalmistajien tavaraa. 

Materiaalina tukeva SA diagonaali, muovinapit ja nahkainen hikinauha. Enimmäkseen lakit ovat siistejä, mutta joissakin on enemmän käytön jälkeä, joissakin voi olla jopa kokardi paikoillaan. 

Lakin lipoissa on, kuten kuvistakin näkee pituuseroja, tämähän tietysti vaihtelee vuosittain, eikä kangaskaan ole kaikissa aivan saman näköistä. 

Hyvä vekotes sota-aikaisen puvun väsääjälle, erittäin hyvä arkipäähineeksi, kun tuon voi käännellä korvien ja niskan suojaksi. 

HUOMIO!

Koot ovat armeijan mittoja, osa on voinut hieman venyä. Mitta on pään ympärys sentteinä korvien yläpuolelta etusormen leveyden verran. Arvaatte varmasti että tässäkin voi olla pientä vaihtelua...

Paras toimitetaan.

Nämä kun nyt kuitenkin ovat jo valmiiksi hieman rutistuneita, niin tämä voidaan litata kirjekuori kokoiseen laatikkoon, ahkeralla päässä pidolla tai silitysraudalla ( lakin silittämiseen ) homma korjaantuu. 

Pituus:
25 mm
Korkeus:
160 mm
Leveys:
200 mm
Paino:
175 g
Arvostelut 0 arvostelua