Posti on Strike

Suomen posti on lakossa 11.11. alkaen mahdollisesti viikkoja, mikäli haluatte tuotteenne toimitettavaksi jotakuinkin aikataulussaan, suosittelemme Matkahuoltoa kaikkiin tilauksiin toimitustavaksi.
Kirje ja postipakettitilauksetkin postitetaan, mutta niiden perille saapuminen kestää reilusti pidempään kuin lakon pituus. 

Pahoittelemme lakon aiheuttamia viivästyksiä. 

-h

Finnish Postal Services are on strike, from 11.11.19 until further notice, we are able to post the ordered items, but there is no guarantee when the items will arrive, as the strike will cause serious overload for postal services which are  run by a minimal crew until the strike is done. 

Sorry for the inconvenience and delay. 

Some Ground mail parcels are possible in EU area, please choose Posti PC as delivery method. 

Overseas / Outside EU, we do not have any means for delivery at this moment, if you order items, they will be mailed end delivered in December. 

We will update this information as we are making some arrangements for alternative delivery methods.

-h

Suomen armeijan M/36 kenttälakki
Suomen armeijan M/36 kenttälakki Suomen armeijan M/36 kenttälakki Suomen armeijan M/36 kenttälakki Suomen armeijan M/36 kenttälakki Suomen armeijan M/36 kenttälakki Suomen armeijan M/36 kenttälakki Suomen armeijan M/36 kenttälakki Suomen armeijan M/36 kenttälakki Suomen armeijan M/36 kenttälakki

Suomen armeijan M/36 kenttälakki "verikauha" käytetty

Tuotetta rajoitettu erä.
12,95 €
Sisältää alv. 0.00 %

Suomen armeijan M/36 kenttälakki "verikauha" käytetty

Saatavuus 9 kpl
Toimitusaika 2 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 7 päivää

Aito ja alkuperäinen. 

M/36 lakista on jonkseenkin isohko kirjo eri versioita, materiaaleja ja värejä, nämöä yksilöt ovat käytettyjä, enimmäkseen 1980-90 luvulla valmistettuja VPU:n ja sopimusvalmistajien tavaraa. 

Materiaalina tukeva SA diagonaali, muovinapit ja nahkainen hikinauha. Enimmäkseen lakit ovat siistejä, mutta joissakin on enemmän käytön jälkeä, joissakin voi olla jopa kokardi paikoillaan. 

Lakin lipoissa on, kuten kuvistakin näkee pituuseroja, tämähän tietysti vaihtelee vuosittain, eikä kangaskaan ole kaikissa aivan saman näköistä. 

Hyvä vekotes sota-aikaisen puvun väsääjälle, erittäin hyvä arkipäähineeksi, kun tuon voi käännellä korvien ja niskan suojaksi. 

HUOMIO!

Koot ovat armeijan mittoja, osa on voinut hieman venyä. Mitta on pään ympärys sentteinä korvien yläpuolelta etusormen leveyden verran. Arvaatte varmasti että tässäkin voi olla pientä vaihtelua...

Paras toimitetaan.

Nämä kun nyt kuitenkin ovat jo valmiiksi hieman rutistuneita, niin tämä voidaan litata kirjekuori kokoiseen laatikkoon, ahkeralla päässä pidolla tai silitysraudalla ( lakin silittämiseen ) homma korjaantuu. 

Pituus:
25 mm
Korkeus:
160 mm
Leveys:
200 mm
Paino:
145 g
Arvostelut 0 arvostelua
Uusi
Kulturcirkeln.
Uusi
Statt 1
4,00 €
Uusi
Wargöns AB
3,00 €
Uusi
Varvet 2
1,70 €