17.6. - 15.10.2019

Olemme ottaneet sopimuksen n. 4kk kestävästä projektista, riittävän pitän matkan päässä toimipaikasta.
17.6. alkaen. Lokakuun puoleen väliin saakka olemme paikalla melko harvoin / satunnaisesti, yleisesti vain viikonloppuisin.
Pyrimme pakkamaan ja lähettämään tilaukset heti kun se on mahdollista, pyrimme pitämään viiveet lyhyinä, mutta toivomme että varaudutte viivästyksiin tilauksia tehdessänne. 

Kiitos kärsivällisyydestä.

-h ( itze )

We have taken a contract for a off site project beginning 17th of June. Until the first half of October, we are in the office only occasionally, mostly on weekends.
We are trying to pack and deliver all invoices as soon as it is possible, we try to avoid prolonged delays, but please consider and prepare for delays while making an order.

Thank you for your patience. 

-h

Annosnopeusmittari ( geiger ), Alnor RD-10, toimii!
Annosnopeusmittari ( geiger ), Alnor RD-10, toimii! Annosnopeusmittari ( geiger ), Alnor RD-10, toimii! Annosnopeusmittari ( geiger ), Alnor RD-10, toimii! Annosnopeusmittari ( geiger ), Alnor RD-10, toimii! Annosnopeusmittari ( geiger ), Alnor RD-10, toimii! Annosnopeusmittari ( geiger ), Alnor RD-10, toimii! Annosnopeusmittari ( geiger ), Alnor RD-10, toimii!

Annosnopeusmittari ( geiger ), Alnor RD-10, toimii!

Tuotetta rajoitettu erä.
84,50 €
Sisältää alv. 0.00 %

Annosnopeusmittari ( geiger ), Alnor RD-10, toimii!

Saatavuus 2 kpl
Toimitusaika 2 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 7 päivää

Aito ja alkuperäinen VSS / Ameijan säteilymittari.

Hieman iäkkäämpi, mutta varsin siisti Geigermittari. jokseenkin tukeva metallirakenne, kalibroitu viimeksi 90 luvulla, mutta testattu ja toimivaksi havaittu. 

Nämä laitteet tehtiin väestönsuojelun ja armeijan tarpeisiin, ja näitä sitten valmistettiin melkoisia määriä suomalaisten virastotalojen kellareihin ja muihin yleisiin väestönsuojiin odottamaan atomisodan pauketta. Eipä tullut ja näistä saakin nyt sitten mukavaa iltapuhdetta kun haeskelee kuumia kiviä. RD-10 tehtiin korvaamaan raskas RD8 malli, ja armeija otti saman laitteen myös käyttöön, josta tätä edelleen löytyy SluK porukoiden komeroista. 

Testissä videolla näytämme hieman Amerikiumia laitteelle, eloi sitä samaa mitä on palovaroittimessa, mutta emme kokeneet laitteen purkua viisaaksi, joten käytämme koululabran koepalikkaa, tuloksena on huimaavat 1 milliröngen/tunti lukemat, eli 10 mikrosievertiä tunnissa, vähäisen säteilyn mittaamisen puolella ei siis ole mitään ongelmaa, emme aio mennä tai etsiä mitään paikkaa missä pääsisimme testaamaan tuon r/h puolen, emmekä sitä suosittele kenellekään, missään olosuhteissa.

Muutamat näistä ovat jo valmiiksi varustettuna Sievert asteikolla. 

Ominaisuuksia:

Painonappi mittarin valaisulle

Pääkytkimessä EI ( pois päältä ), on, Kovaääninen

MR/H tai R/H tai mikro / mSv/h

Toimii kahdella D paristolla ( ei mukana )

Olkahihna

Vain gamma säteilylle

Tehty kestämään ydinsota, eli melko hankalasti särjettävä.


Koko: 150x200x55mm

Paino: 850g

HUOM.

VÄIN KERÄILYLLISEEN KÄYTTÖÖN, KÄYTTÖ SUOJAVÄLINEENÄ EHDOTTOMASTI KIELLETTY

Mittaustuloksen paikkansapitävyydelle ei ole takuuta. 

Paras jäljellä oleva toimitetaan. Pituus:
50 mm
Korkeus:
200 mm
Leveys:
150 mm
Paino:
860 g
Arvostelut 0 arvostelua
Uusi
Punainen rantu.