SA taskulamppu, Auri. Käytetty.
SA taskulamppu, Auri. Käytetty. SA taskulamppu, Auri. Käytetty. SA taskulamppu, Auri. Käytetty. SA taskulamppu, Auri. Käytetty. SA taskulamppu, Auri. Käytetty. SA taskulamppu, Auri. Käytetty. SA taskulamppu, Auri. Käytetty. SA taskulamppu, Auri. Käytetty. SA taskulamppu, Auri. Käytetty.

SA taskulamppu, Auri. Käytetty.

Tuotetta rajoitettu erä.
$ 10.40

SA taskulamppu, Auri. Käytetty.

Saatavuus 11 kpl
Toimitusaika 2 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 7 päivää

Perinteikkään mallinen Torni taskulamppu, Auri merkkisiä valaisimia tehtiin 1940-70 luvulla, legendaarisen GWS:n toimesta. Toki armeija omaksui DDR:n tuottaman tavaran jo 60-70 luvun taitteessa ja Auri jäi tämän mallin myötä kokonaan pois puolustusvoimien valikoimista. Nämä lienevät viimeisiä armeijalle valmistettuja Auri valaisimia, ikää n. 50 vuotta. 

Näissä yksilöissä ei ole linssiä, ideana on ollut paikallinen keilaton valo.

Lampun malli ja toimintatapa juontaa juurensa Wehrmachtin kalustoon, joita sitten piti tietysti sotien jälkeen tuottaa kun sotasaalis kului loppuun. 

Kaikki yksilöt ovat käytettyjä ja mahdollisesti naarmuja, pientä korroosiota, pieniä lommoja ja muuta käytön jälkeä on saatavilla. tarkastimme kaikki ja jokaisessa on jotakuinkin tiukka patteriluukku ja katkaisin ja patteritila ei ole pelkkää syöpymää.

Myydään toimimattomana, mutta laitteen yksinkertaisuuden vuoksi on mitä todennäköisintä että nämä pelaavat kunhan vaihtaa uuden pariston ja polttimon, näppära päivittää lampun samalla vaivalla LED / akku aikaan...

Ominaisuuksia:

Mitat: 92x62x22mm

Paino: 50g

Torni leimaukset

Vaatii 3LR12 4,5V paristonHUOMIO!

Paras varastossa toimitetaan

Pituus:
22 mm
Korkeus:
62 mm
Leveys:
92 mm
Paino:
50 g
Arvostelut 0 arvostelua