17.6. - 15.10.2019

Olemme ottaneet sopimuksen n. 4kk kestävästä projektista, riittävän pitän matkan päässä toimipaikasta.
17.6. alkaen. Lokakuun puoleen väliin saakka olemme paikalla melko harvoin / satunnaisesti, yleisesti vain viikonloppuisin.
Pyrimme pakkamaan ja lähettämään tilaukset heti kun se on mahdollista, pyrimme pitämään viiveet lyhyinä, mutta toivomme että varaudutte viivästyksiin tilauksia tehdessänne. 

Kiitos kärsivällisyydestä.

-h ( itze )

We have taken a contract for a off site project beginning 17th of June. Until the first half of October, we are in the office only occasionally, mostly on weekends.
We are trying to pack and deliver all invoices as soon as it is possible, we try to avoid prolonged delays, but please consider and prepare for delays while making an order.

Thank you for your patience. 

-h

Stephen varauslaite dosimetrille ( henkilökohtainen säteilynmittauslaite. )
Stephen varauslaite dosimetrille ( henkilökohtainen säteilynmittauslaite. ) Stephen varauslaite dosimetrille ( henkilökohtainen säteilynmittauslaite. ) Stephen varauslaite dosimetrille ( henkilökohtainen säteilynmittauslaite. ) Stephen varauslaite dosimetrille ( henkilökohtainen säteilynmittauslaite. ) Stephen varauslaite dosimetrille ( henkilökohtainen säteilynmittauslaite. ) Stephen varauslaite dosimetrille ( henkilökohtainen säteilynmittauslaite. )

Stephen varauslaite dosimetrille ( henkilökohtainen säteilynmittauslaite. )

Tuotetta rajoitettu erä.
15,95 €
Sisältää alv. 0.00 %

Stephen varauslaite dosimetrille ( henkilökohtainen säteilynmittauslaite. )

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 2 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 7 päivää
Tuotenumero 1009235

Stephen annosmittareiden latauslaite, aitoa kylmän sodan aikaista brittiläistä ylijäämää.

Kvartsikuitu dosimetrit vaativat jälleenlatauksen aina kun niiden lataus on purkautunut säteilyn johdosta. 

Jälleenlataaminen on toimenpide joka etenee jotakuinkin seuraavalla tavalla. Lataimeen asennetaan paristo, lataimen säädin pyöräytetään 0 kohtaan, dosimetrin mahdollinen korkki avataan, ja dosimetri painetaan lataimen latausnastaa vasten, säädin pyöräytetään latauksen suuntaan jotta dosimetri latautuun, lopuksi dosimetrin napaa kosketetaan lyijykynällä ja korkki suljetaan... Nautitaan hieman säteilyä ja toistetaan. 

Stephen latain on varsin tukevarakenteinen, ei ole varmuutta onko kaikki komponentit toimintakuntoisia, mutta nämä rakennettiin kestämään atomisota, ja rakenne on varsin yksinkertainen. Suurin osa näistä on alkuperäisissä laatikoissa, ja osassa on erilaisia leimoja. 

OMINAISUUKSIA:

Metallirakenne. 

Mitat: 120x90x65mm

Paino: 300g

Virtalähde: D-paristo


HUOM!

Ei takuuta, voi vaatia huoltoa.


Pituus:
65 mm
Korkeus:
95 mm
Leveys:
120 mm
Paino:
300 g
Arvostelut 0 arvostelua
Uusi
Punainen rantu.