17.6. - 15.10.2019

Olemme ottaneet sopimuksen n. 4kk kestävästä projektista, riittävän pitän matkan päässä toimipaikasta.
17.6. alkaen. Lokakuun puoleen väliin saakka olemme paikalla melko harvoin / satunnaisesti, yleisesti vain viikonloppuisin.
Pyrimme pakkamaan ja lähettämään tilaukset heti kun se on mahdollista, pyrimme pitämään viiveet lyhyinä, mutta toivomme että varaudutte viivästyksiin tilauksia tehdessänne. 

Kiitos kärsivällisyydestä.

-h ( itze )

We have taken a contract for a off site project beginning 17th of June. Until the first half of October, we are in the office only occasionally, mostly on weekends.
We are trying to pack and deliver all invoices as soon as it is possible, we try to avoid prolonged delays, but please consider and prepare for delays while making an order.

Thank you for your patience. 

-h

CCCP, punatähti kokardi.
CCCP, punatähti kokardi. CCCP, punatähti kokardi. CCCP, punatähti kokardi. CCCP, punatähti kokardi. CCCP, punatähti kokardi. CCCP, punatähti kokardi.

CCCP, punatähti kokardi.

Tuotetta rajoitettu erä.
3,45 €
Sisältää alv. 0.00 %

CCCP, punatähti kokardi.

Saatavuus 38 kpl
Toimitusaika 2 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 7 päivää

Neuvostoaikaisia napakymppejä upseerin lakkiin.

Saimme setin näitä suoraan venäjältä, eli on luultavaa että originaalia neuvostoliiton asevoimien materiaalia, ainakin laatu on kovin venäläistä, eli sarjatuotannosta huolimatta kahta 100% identtistä ei laatikossa ollut. 

Lajittelimme nämä siis tausta mukaan kahteen lajiin, toiset ovat uritetulla taustalla, hiukan tummemalla värilä ja takana on tehtaan leiman tapainen. Toiset ovat messinkitaustaisia ilman leimoja. 

OMINAISUUKSIA

Koko: 31mm

Taittoniitit

Retee

Pituus:
8 mm
Korkeus:
31 mm
Leveys:
31 mm
Paino:
2 g
Arvostelut 0 arvostelua
Uusi
Punainen rantu.