Posti on Strike

Suomen posti on lakossa 11.11. alkaen mahdollisesti viikkoja, mikäli haluatte tuotteenne toimitettavaksi jotakuinkin aikataulussaan, suosittelemme Matkahuoltoa kaikkiin tilauksiin toimitustavaksi.
Kirje ja postipakettitilauksetkin postitetaan, mutta niiden perille saapuminen kestää reilusti pidempään kuin lakon pituus. 

Pahoittelemme lakon aiheuttamia viivästyksiä. 

-h

Finnish Postal Services are on strike, from 11.11.19 until further notice, we are able to post the ordered items, but there is no guarantee when the items will arrive, as the strike will cause serious overload for postal services which are  run by a minimal crew until the strike is done. 

Sorry for the inconvenience and delay. 

Some Ground mail parcels are possible in EU area, please choose Posti PC as delivery method. 

Overseas / Outside EU, we do not have any means for delivery at this moment, if you order items, they will be mailed end delivered in December. 

We will update this information as we are making some arrangements for alternative delivery methods.

-h

SA kauluslaatat 4 parin satunnainen setti.
SA kauluslaatat 4 parin satunnainen setti.

SA kauluslaatat 4 parin satunnainen setti.

9,95 €
Sisältää alv. 0.00 %

SA kauluslaatat 4 parin satunnainen setti.

Määräalennus
Alennusprosentti
+ 5 kpl
15%
Saatavuus 16 kpl
Toimitusaika 2 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 7 päivää

Suomen armeijan kauluslaattoja, 4 paria, leikkaamattomia. 

Näitä tuli joskus modernisaation alkuvuosina ostettua isompina setteinä, eli suurin osa tavarasta on 1980-1990 ajan tavaraa, ja tietenkin enimmäkseen varusmieslaattaa. 

Päättelimme että rajallista elämää ei kannata haaskata näiden lajitteluun, kun iloisesti ovat laatikoissa sekaisin, joten myydään ne sopivina setteinä. 

Pyydystämme laatikoista sitä vauhtia kun tilauksia tulee, mitään superharvinaisia ei ole seassa, kun +95% on näitä yleisiä palveluspaikkoja, eli, tykistö, IT, kelaperseet, pitkäkädet, vempat, ilmavaivat, rantapyssyt ym. 

 Jos jotkut tietyt laatat ovat mielessä, niin niitä on toisaalla kaupassa, näiden satunnaisten kohdalla ei ole mitään takuuta pohjan tai reunan väristä, eikä siitä onko havuja tai ei. 

OMINAISUUKSIA:

Satunnaista

Enimmäkseen varusmies laattaa

Osta vielä isommassa setissä niin taas säästyy.

Pituus:
20 mm
Korkeus:
140 mm
Leveys:
130 mm
Paino:
30 g
Arvostelut 0 arvostelua
Uusi
Kulturcirkeln.
Uusi
Statt 1
4,00 €