17.6. - 15.10.2019

Olemme ottaneet sopimuksen n. 4kk kestävästä projektista, riittävän pitän matkan päässä toimipaikasta.
17.6. alkaen. Lokakuun puoleen väliin saakka olemme paikalla melko harvoin / satunnaisesti, yleisesti vain viikonloppuisin.
Pyrimme pakkamaan ja lähettämään tilaukset heti kun se on mahdollista, pyrimme pitämään viiveet lyhyinä, mutta toivomme että varaudutte viivästyksiin tilauksia tehdessänne. 

Kiitos kärsivällisyydestä.

-h ( itze )

We have taken a contract for a off site project beginning 17th of June. Until the first half of October, we are in the office only occasionally, mostly on weekends.
We are trying to pack and deliver all invoices as soon as it is possible, we try to avoid prolonged delays, but please consider and prepare for delays while making an order.

Thank you for your patience. 

-h

SA kauluslaatat 4 parin satunnainen setti.
SA kauluslaatat 4 parin satunnainen setti.

SA kauluslaatat 4 parin satunnainen setti.

9,95 €
Sisältää alv. 0.00 %

SA kauluslaatat 4 parin satunnainen setti.

Määräalennus
Alennusprosentti
+ 5 kpl
15%
Saatavuus 17 kpl
Toimitusaika 2 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 7 päivää

Suomen armeijan kauluslaattoja, 4 paria, leikkaamattomia. 

Näitä tuli joskus modernisaation alkuvuosina ostettua isompina setteinä, eli suurin osa tavarasta on 1980-1990 ajan tavaraa, ja tietenkin enimmäkseen varusmieslaattaa. 

Päättelimme että rajallista elämää ei kannata haaskata näiden lajitteluun, kun iloisesti ovat laatikoissa sekaisin, joten myydään ne sopivina setteinä. 

Pyydystämme laatikoista sitä vauhtia kun tilauksia tulee, mitään superharvinaisia ei ole seassa, kun +95% on näitä yleisiä palveluspaikkoja, eli, tykistö, IT, kelaperseet, pitkäkädet, vempat, ilmavaivat, rantapyssyt ym. 

 Jos jotkut tietyt laatat ovat mielessä, niin niitä on toisaalla kaupassa, näiden satunnaisten kohdalla ei ole mitään takuuta pohjan tai reunan väristä, eikä siitä onko havuja tai ei. 

OMINAISUUKSIA:

Satunnaista

Enimmäkseen varusmies laattaa

Osta vielä isommassa setissä niin taas säästyy.

Pituus:
20 mm
Korkeus:
140 mm
Leveys:
130 mm
Paino:
30 g
Arvostelut 0 arvostelua
Uusi
Punainen rantu.