17.6. - 31.10.2019

Olemme ottaneet sopimuksen n. 5kk kestävästä projektista, riittävän pitkän matkan päässä toimipaikasta.
17.6. alkaen. Lokakuun loppuun saakka olemme paikalla melko harvoin / satunnaisesti, yleisesti vain viikonloppuisin.
Pyrimme pakkamaan ja lähettämään tilaukset heti kun se on mahdollista, pyrimme pitämään viiveet lyhyinä, mutta toivomme että varaudutte viivästyksiin tilauksia tehdessänne. 

Kiitos kärsivällisyydestä.

-h ( itze )

We have taken a contract for a off site project beginning 17th of June. Until the first days of November, we are in the office only occasionally, mostly on weekends.
We are trying to pack and deliver all invoices as soon as it is possible, we try to avoid prolonged delays, but please consider and prepare for delays while making an order.

Thank you for your patience. 

-h

Suomen armeijan puhelinkorjaajan työkalulaukku.
Suomen armeijan puhelinkorjaajan työkalulaukku. Suomen armeijan puhelinkorjaajan työkalulaukku. Suomen armeijan puhelinkorjaajan työkalulaukku. Suomen armeijan puhelinkorjaajan työkalulaukku. Suomen armeijan puhelinkorjaajan työkalulaukku. Suomen armeijan puhelinkorjaajan työkalulaukku. Suomen armeijan puhelinkorjaajan työkalulaukku. Suomen armeijan puhelinkorjaajan työkalulaukku.

Suomen armeijan puhelinkorjaajan työkalulaukku.

Tuotetta rajoitettu erä.
39,90 €
Sisältää alv. 0.00 %

Suomen armeijan puhelinkorjaajan työkalulaukku.

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 2 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 7 päivää

Alkuperäisiä SA laukkuja sisältöineen. 

Nämä ovat niitä laukkuja joita sotien aikaa puhelinkorjaajat raahasivat mukanaan, heillä kun oli tehtävänä perustaa ja ylläpitää puhelinlinjat, riippumatta siitä paljoko tulta ja kranaattia oli ilmassa. 

Jaoimme nämä kahteen eri versioon.

Versio 1: Nämä laukut ovat sota-aikaisia ja sisältöön kuuluu: kaapelikinnas, pihdit, ruuvari, vasara, naulapussi ja pakkauslista. Osa työkaluista on alkuperäisiä, mutta osa on voinut vaihtua hieman uudempiinkin, näitä kun käytettiin sotien jälkeenkin. Kaikkien esineiden väri ja koko ja muoto vaihtelevat tietenkin, kun ei ole varmuutta milloin ne on pakattu ja milloin näitä on käytetty. Kaikki laukut ovat tosissaan käytettyjä mutta ikäisekseen käypäisessä kunnossa. 

Versio 2: Nämä laukut ovat myös sotien aikaisia, mutta sisältö onkin sitten jotain muuta, ja sitä on vaihteleva määrä, kaikissa on kuitenkin vähintään pihdit, vasara, meisseli (t), ja välillä puukkokin. Näiden laukkujen sisältö on 1940-2000 väliltä. Osa välineistä on käyttämättömiä.

Kaikissa laukuissa on leimoja tai muita merkkejä, aitoa sotameininkiä. 


Ominaisuuksia:

Koko: 18x20x8cm

Paino: 1,0-1,4kg


HUOMIO!

Paras jäljellä oleva toimitetaan

Pituus:
80 mm
Korkeus:
200 mm
Leveys:
180 mm
Paino:
1400 g
Arvostelut 0 arvostelua
Uusi
Statt 1
4,00 €
Uusi
Valbohem.
1,70 €
Uusi
Wargöns AB
3,00 €
Uusi
Varvet 2
1,70 €
Uusi
Wallvik, kartano
Uusi
Valencia Malmö
Uusi
K98, Mauser?