Suomen armeijan puhelinkorjaajan työkalulaukku.
Suomen armeijan puhelinkorjaajan työkalulaukku. Suomen armeijan puhelinkorjaajan työkalulaukku. Suomen armeijan puhelinkorjaajan työkalulaukku. Suomen armeijan puhelinkorjaajan työkalulaukku. Suomen armeijan puhelinkorjaajan työkalulaukku. Suomen armeijan puhelinkorjaajan työkalulaukku. Suomen armeijan puhelinkorjaajan työkalulaukku. Suomen armeijan puhelinkorjaajan työkalulaukku.

Suomen armeijan puhelinkorjaajan työkalulaukku.

Tuotetta rajoitettu erä.
39,90 €
Sisältää alv. 0.00 %

Suomen armeijan puhelinkorjaajan työkalulaukku.

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 2 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 7 päivää

Alkuperäisiä SA laukkuja sisältöineen. 

Nämä ovat niitä laukkuja joita sotien aikaa puhelinkorjaajat raahasivat mukanaan, heillä kun oli tehtävänä perustaa ja ylläpitää puhelinlinjat, riippumatta siitä paljoko tulta ja kranaattia oli ilmassa. 

Jaoimme nämä kahteen eri versioon.

Versio 1: Nämä laukut ovat sota-aikaisia ja sisältöön kuuluu: kaapelikinnas, pihdit, ruuvari, vasara, naulapussi ja pakkauslista. Osa työkaluista on alkuperäisiä, mutta osa on voinut vaihtua hieman uudempiinkin, näitä kun käytettiin sotien jälkeenkin. Kaikkien esineiden väri ja koko ja muoto vaihtelevat tietenkin, kun ei ole varmuutta milloin ne on pakattu ja milloin näitä on käytetty. Kaikki laukut ovat tosissaan käytettyjä mutta ikäisekseen käypäisessä kunnossa. 

Versio 2: Nämä laukut ovat myös sotien aikaisia, mutta sisältö onkin sitten jotain muuta, ja sitä on vaihteleva määrä, kaikissa on kuitenkin vähintään pihdit, vasara, meisseli (t), ja välillä puukkokin. Näiden laukkujen sisältö on 1940-2000 väliltä. Osa välineistä on käyttämättömiä.

Kaikissa laukuissa on leimoja tai muita merkkejä, aitoa sotameininkiä. 


Ominaisuuksia:

Koko: 18x20x8cm

Paino: 1,0-1,4kg


HUOMIO!

Paras jäljellä oleva toimitetaan

Pituus:
80 mm
Korkeus:
200 mm
Leveys:
180 mm
Paino:
1400 g
Arvostelut 0 arvostelua
Uusi
Landskrona Nya
Uusi
4M
2,00 €
Uusi
Östgötabanken.
Uusi
THN
3,00 €
Uusi
Kuntze & Co
4,80 €