17.6. - 15.10.2019

Olemme ottaneet sopimuksen n. 4kk kestävästä projektista, riittävän pitän matkan päässä toimipaikasta.
17.6. alkaen. Lokakuun puoleen väliin saakka olemme paikalla melko harvoin / satunnaisesti, yleisesti vain viikonloppuisin.
Pyrimme pakkamaan ja lähettämään tilaukset heti kun se on mahdollista, pyrimme pitämään viiveet lyhyinä, mutta toivomme että varaudutte viivästyksiin tilauksia tehdessänne. 

Kiitos kärsivällisyydestä.

-h ( itze )

We have taken a contract for a off site project beginning 17th of June. Until the first half of October, we are in the office only occasionally, mostly on weekends.
We are trying to pack and deliver all invoices as soon as it is possible, we try to avoid prolonged delays, but please consider and prepare for delays while making an order.

Thank you for your patience. 

-h

SA patruunatasku, sotien aikainen.
SA patruunatasku, sotien aikainen. SA patruunatasku, sotien aikainen. SA patruunatasku, sotien aikainen. SA patruunatasku, sotien aikainen. SA patruunatasku, sotien aikainen. SA patruunatasku, sotien aikainen. SA patruunatasku, sotien aikainen.

SA patruunatasku, sotien aikainen.

Tuotetta rajoitettu erä.
59,95 €
Sisältää alv. 0.00 %

SA patruunatasku, sotien aikainen.

Saatavuus 4 kpl
Toimitusaika 2 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 7 päivää

Alkuperäinen SA patruunatasku. 

Nämä ovat siis niitä mitä on tehty 7,62x53R latauskampoja varten. Suomen Armeija hankki näitä ylijäämänä Keisarillisen armeijan tappion jälkeen 1915 jälkeen, osa valmistettiin Napialan, Friitalan ja muiden toimesta, joko armeijalle tai suojeluskunnille. Viimeiset näistä valmistettiin sodan loppuvuosina, ja näitä käytettiin aina 1960 luvulle, kunnes RK otettiin käyttöön. 

Kaikki ovat käytettävässä kunnossa, kuluneita mutta ehjiä, miltei kaikissa on armeijan kunnostuksen ja muokkauksen merkkejä. 

Jaoimme name kolmeen ryhmään:

Saksalaiset leimat

SA leimat ( myös muut leimat mahdollisia )

Int / 28 leimat ( muute leimat mahdollisia )

Int /28 esineistä on jokseenkin haastavaa löytää näinä päivinä, meillä tämä laatikko on ollut viileällä ullakolla jokusen vuoden.

EI ole tietoa missä ja kuka näitä on käyttänyt sotien aikaan, meillä ei ole mitää tieto tähän, ja toivomme että ette kysy asiaa. 

Ominaisuuksia:

Leimoissa on vaihtelua

Vyölenkeissä, väreissä ja niiteissä on vaihtelua. 

HUOMIO!

Paras varastossa toimitetaan


Pituus:
60 mm
Korkeus:
120 mm
Leveys:
250 mm
Paino:
350 g
Arvostelut 0 arvostelua
Uusi
Punainen rantu.