Posti on Strike

Suomen posti on lakossa 11.11. alkaen mahdollisesti viikkoja, mikäli haluatte tuotteenne toimitettavaksi jotakuinkin aikataulussaan, suosittelemme Matkahuoltoa kaikkiin tilauksiin toimitustavaksi.
Kirje ja postipakettitilauksetkin postitetaan, mutta niiden perille saapuminen kestää reilusti pidempään kuin lakon pituus. 

Pahoittelemme lakon aiheuttamia viivästyksiä. 

-h

Finnish Postal Services are on strike, from 11.11.19 until further notice, we are able to post the ordered items, but there is no guarantee when the items will arrive, as the strike will cause serious overload for postal services which are  run by a minimal crew until the strike is done. 

Sorry for the inconvenience and delay. 

Some Ground mail parcels are possible in EU area, please choose Posti PC as delivery method. 

Overseas / Outside EU, we do not have any means for delivery at this moment, if you order items, they will be mailed end delivered in December. 

We will update this information as we are making some arrangements for alternative delivery methods.

-h

SA patruunatasku, sotien aikainen.
SA patruunatasku, sotien aikainen. SA patruunatasku, sotien aikainen. SA patruunatasku, sotien aikainen. SA patruunatasku, sotien aikainen. SA patruunatasku, sotien aikainen. SA patruunatasku, sotien aikainen. SA patruunatasku, sotien aikainen.

SA patruunatasku, sotien aikainen.

Tuotetta rajoitettu erä.
59,95 €
Sisältää alv. 0.00 %

SA patruunatasku, sotien aikainen.

Saatavuus 4 kpl
Toimitusaika 2 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 7 päivää

Alkuperäinen SA patruunatasku. 

Nämä ovat siis niitä mitä on tehty 7,62x53R latauskampoja varten. Suomen Armeija hankki näitä ylijäämänä Keisarillisen armeijan tappion jälkeen 1915 jälkeen, osa valmistettiin Napialan, Friitalan ja muiden toimesta, joko armeijalle tai suojeluskunnille. Viimeiset näistä valmistettiin sodan loppuvuosina, ja näitä käytettiin aina 1960 luvulle, kunnes RK otettiin käyttöön. 

Kaikki ovat käytettävässä kunnossa, kuluneita mutta ehjiä, miltei kaikissa on armeijan kunnostuksen ja muokkauksen merkkejä. 

Jaoimme name kolmeen ryhmään:

Saksalaiset leimat

SA leimat ( myös muut leimat mahdollisia )

Int / 28 leimat ( muute leimat mahdollisia )

Int /28 esineistä on jokseenkin haastavaa löytää näinä päivinä, meillä tämä laatikko on ollut viileällä ullakolla jokusen vuoden.

EI ole tietoa missä ja kuka näitä on käyttänyt sotien aikaan, meillä ei ole mitää tieto tähän, ja toivomme että ette kysy asiaa. 

Ominaisuuksia:

Leimoissa on vaihtelua

Vyölenkeissä, väreissä ja niiteissä on vaihtelua. 

HUOMIO!

Paras varastossa toimitetaan


Pituus:
60 mm
Korkeus:
120 mm
Leveys:
250 mm
Paino:
350 g
Arvostelut 0 arvostelua
Uusi
Kulturcirkeln.
Uusi
Statt 1
4,00 €
Uusi
Wargöns AB
3,00 €
Uusi
Varvet 2
1,70 €
Uusi
Wallvik, kartano
Uusi
Valencia Malmö