SA patruunatasku, sotien aikainen.
SA patruunatasku, sotien aikainen. SA patruunatasku, sotien aikainen. SA patruunatasku, sotien aikainen. SA patruunatasku, sotien aikainen. SA patruunatasku, sotien aikainen. SA patruunatasku, sotien aikainen. SA patruunatasku, sotien aikainen. SA patruunatasku, sotien aikainen.

SA patruunatasku, sotien aikainen.

Tuotetta rajoitettu erä.
$ 64.13

SA patruunatasku, sotien aikainen.

Saatavuus 2 kpl
Toimitusaika 2 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 7 päivää

Alkuperäinen SA patruunatasku. 

Nämä ovat siis niitä mitä on tehty 7,62x53R latauskampoja varten. Suomen Armeija hankki näitä ylijäämänä Keisarillisen armeijan tappion jälkeen 1915 jälkeen, osa valmistettiin Napialan, Friitalan ja muiden toimesta, joko armeijalle tai suojeluskunnille. Viimeiset näistä valmistettiin sodan loppuvuosina, ja näitä käytettiin aina 1960 luvulle, kunnes RK otettiin käyttöön. 

Kaikki ovat käytettävässä kunnossa, kuluneita mutta ehjiä, miltei kaikissa on armeijan kunnostuksen ja muokkauksen merkkejä. 

Jaoimme name viiteen ryhmään:

Saksalaiset leimat

Ei leimaa ( haalistuneet, sotkuiset tai tunnistamattomat leimat )

SA leimat ( myös muut leimat mahdollisia, Saksa, INT.... )

Int / 28 leimat ( muut leimat mahdollisia, SA tai SKy leimoja on ajoittain ), Int /28 esineistä on jokseenkin haastavaa löytää näinä päivinä, meillä tämä laatikko on ollut viileällä ullakolla jokusen vuoden.

SY 1921 leimat, jep, jokseenkin harvoin tulee vastaan. Näissä kaikissa on aina jotain pieni vikoja, jonka vuoksi eivät ole päätynett mukaan rintamalle 1939

EI ole tietoa missä ja kuka näitä on käyttänyt sotien aikaan, meillä ei ole mitään tietoa tähän, ja toivomme että ette kysy asiaa. 

Ominaisuuksia:

Leimoissa on vaihtelua

Vyölenkeissä, väreissä ja niiteissä on vaihtelua. 

HUOMIO!

Paras varastossa toimitetaan


Pituus:
60 mm
Korkeus:
120 mm
Leveys:
250 mm
Paino:
350 g
Arvostelut 0 arvostelua
Uusi
BRF Sommaro 2
Uusi
Sonstorps Bruk.
Uusi
Stal-Laval