SA Luha, lusikka-haarukka-mysteeri. Hackman Sorsakoski. Käytetty
SA Luha, lusikka-haarukka-mysteeri. Hackman Sorsakoski. Käytetty SA Luha, lusikka-haarukka-mysteeri. Hackman Sorsakoski. Käytetty SA Luha, lusikka-haarukka-mysteeri. Hackman Sorsakoski. Käytetty SA Luha, lusikka-haarukka-mysteeri. Hackman Sorsakoski. Käytetty SA Luha, lusikka-haarukka-mysteeri. Hackman Sorsakoski. Käytetty SA Luha, lusikka-haarukka-mysteeri. Hackman Sorsakoski. Käytetty

SA Luha, lusikka-haarukka-mysteeri. Hackman Sorsakoski. Käytetty

Tuotetta rajoitettu erä.
$ 19.23

Aitoja ja alkuperäisiä käytettyjä armeijan yleistyökalu syömävälineitä.

Saatavuus 3 kpl
Toimitusaika 2 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 7 päivää

Suomen armeijan vakaa ja vankka yleistyökalu. Tunnetaan myös nimellä lusikka-haarukka. 

Nämä ovat täydellä varmuudellla käytettyjä, joillakin on taatusti säädetty tähtäimiä, kaiveltu turvetta ja tehty muutakin omituista, jokseenkin kaukana uudenveroisesta, mutta kun kyseessä on luha, niin se ei oikeasti haittaa ketään, itzellä oli aikoinaan sellainen luha missä oli SKy leimat, ja silläkin sai syötyä mallikkaasti ( palvelukseni ajoittuu siis sotien jälkeiseen aikaan ). 

Jokainen armeijan käynyt tietää miten vaikea tämä esine on kuluttaa loppuun tai särkeä, osa on 60 luvulta, osa uudempaa tuotantoa. Kaikki ovat SA tavaraa. Joissakin on Epilän leimoja, mutta ei SY leimaa, ja joissakin ei ole kunnollista leimaa ollenkaan, ehkä joitakin SA leiman ääärivivoja. 

Lusikka-haarukka tuli Jääkäreiden mukana suomeen 1918, ja on siis yksi pisimpään muuttumattomana säilyneitä varusesineitä.

Ominaisuuksia:

Naurettavan tukevaa tekoa. 

Kuluneita. 

Leimoja joka lähtöön. Osassa vähemmä osassa enemmän.

HUOM.

Paras toimitetaan. 


Pituus:
25 mm
Korkeus:
150 mm
Leveys:
50 mm
Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua