SA Luha, lusikka-haarukka-mysteeri. Sotien aikainen. Käytetty
SA Luha, lusikka-haarukka-mysteeri. Sotien aikainen. Käytetty SA Luha, lusikka-haarukka-mysteeri. Sotien aikainen. Käytetty SA Luha, lusikka-haarukka-mysteeri. Sotien aikainen. Käytetty SA Luha, lusikka-haarukka-mysteeri. Sotien aikainen. Käytetty

SA Luha, lusikka-haarukka-mysteeri. Sotien aikainen. Käytetty

Tuotetta rajoitettu erä.
19,95 €
Sisältää alv. 0.00 %

Aitoja ja alkuperäisiä käytettyjä armeijan yleistyökalu syömävälineitä.

Saatavuus 2 kpl
Toimitusaika 2 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 7 päivää

Suomen armeijan vakaa ja vankka yleistyökalu. Tunnetaan myös nimellä lusikka-haarukka. 

Nämä ovat täydellä varmuudellla käytettyjä, joillakin on taatusti säädetty tähtäimiä, kaiveltu turvetta ja tehty muutakin omituista, todella kaukana uudenveroisesta, mutta kun kyseessä on luha, niin se ei oikeasti haittaa ketään, itzellä oli aikoinaan sellainen luha missä oli SKy leimat, ja silläkin sai syötyä mallikkaasti ( palvelukseni ajoittuu siis sotien jälkeiseen aikaan ). 

Nämä muutamat yksilöt mitkä kömpivät koronan takia lakkautetusta messuosastosta esille, ovat mitä suurimmalla todennäköisyydellä oikeata sodan käynyttä materiaalia, joissakin on nimikirjaimia, muutamassa on jotain tuhrua joka voisi muistuttaa jotain leimaa ( SA, beelsebub, Alvettulan lottokoneverstas? ) mutta kun nämä tulivat joskus muinaisina aikoina armeijan huutokaupasta niin mitä muuta ne voivat olla. 

Jokainen armeijan käynyt tietää miten vaikea tämä esine on kuluttaa loppuun tai särkeä,, osa uudempaa tuotantoa. Kaikki ovat SA tavaraa. 

Lusikka-haarukka tuli Jääkäreiden mukana suomeen 1918, ja on siis yksi pisimpään muuttumattomana säilyneitä varusesineitä.

Ominaisuuksia:

Naurettavan tukevaa tekoa. 

Kuluneita tavoilla joka on kovin hankala kuvailla. 

Leimoja on kai olevinaan, eipä niistä makua irtoa. 

HUOM.

Paras toimitetaan. 

Pituus:
25 mm
Korkeus:
150 mm
Leveys:
50 mm
Paino:
125 g
Arvostelut 0 arvostelua
Uusi
Carlton Hotel.