SA M/58 juhlavyö, miehistön, siisti kunto.
SA M/58 juhlavyö, miehistön, siisti kunto. SA M/58 juhlavyö, miehistön, siisti kunto. SA M/58 juhlavyö, miehistön, siisti kunto. SA M/58 juhlavyö, miehistön, siisti kunto. SA M/58 juhlavyö, miehistön, siisti kunto. SA M/58 juhlavyö, miehistön, siisti kunto. SA M/58 juhlavyö, miehistön, siisti kunto. SA M/58 juhlavyö, miehistön, siisti kunto. SA M/58 juhlavyö, miehistön, siisti kunto.

SA M/58 juhlavyö, miehistön, siisti kunto.

Tuotetta rajoitettu erä.
$ 6.45

Reteämmän mallinen armeijan vyö.

Saatavuus 20 kpl
Toimitusaika 2 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 7 päivää

Sellainen vyö jotta kehtaa pasteerata prameammissakin kinkereissä, eikä ole aikeissa kulua ensimmäisenä loppuun.

Aito ja alkuperäinen juhlavyö miehistölle, alkuperäisessä pahvikotelossa ( nimenomaan pahvi ), saatavilla 4 mittaa, 95, 100, 105 ja 110cm, jotka nyt ovat sitten armeijan tyylisen mittauksen vuoksi aavistuksen verran optimistisia eli maksimi jää pari senttiä vajaaksi nimellismitasta. Onneksi vyössä on runsaasti säätövaraa ( pienempään suuntaan n. 10cm), perinteiseen saksalaiseen tyyliin soljen paikkaa säädetään ja itse lukitus on lenkissä ( kuten saksalainen päällysvyö mallia 2.ms )

Alumiinisessa soljessa on SuomiLeijona ( jälleen malttia julkisilla paikoilla, voi aiheuttaaa sivullisissa palkokasvien noukkaan horimista ), ja solkihan ei poikkea vanhemmasta versiosta muuten kuin materiaalinsa puolesta. 

Vyöt ovat siistejä, ja osa on mitä luultavimmin täysin käyttämättömiä, emme niitä kaikki alkaneet aukomaan ja takaisin rullaamaan, vaikka tuote on helpommin sullottavissa askiinsa kuin monet tämän päivän esineistä, ei se kuitenkaan ole niin kivaa touhua että olisimme kaikki käyneet läpi, tutkimme nämä sitten sitä myöten kun toimitetaan, eli mielenkiinto ei riittänyt näiden jaotteluun käyttämättömiin ja siisteihin. 

Vyö on jotakuinkin 45mm leveä ja todella tukevaa neulosta. 

Ominaisuuksia:

Tukevaa tekoa. 

Vaihtelevat vuosileimat

Muodikas ( ei välttämättä kaikkialla )

HUOM.

Ei sovi kirjeeseen.

105cm ei ole enää saatavilla laatikossa.

Pituus:
120 mm
Korkeus:
50 mm
Leveys:
80 mm
Paino:
170 g
Arvostelut 0 arvostelua