Britti Tekninen aluspaita, Kempton, vihreä, XL, käyttämätön.
Britti Tekninen aluspaita, Kempton, vihreä, XL, käyttämätön. Britti Tekninen aluspaita, Kempton, vihreä, XL, käyttämätön. Britti Tekninen aluspaita, Kempton, vihreä, XL, käyttämätön. Britti Tekninen aluspaita, Kempton, vihreä, XL, käyttämätön. Britti Tekninen aluspaita, Kempton, vihreä, XL, käyttämätön. Britti Tekninen aluspaita, Kempton, vihreä, XL, käyttämätön. Britti Tekninen aluspaita, Kempton, vihreä, XL, käyttämätön. Britti Tekninen aluspaita, Kempton, vihreä, XL, käyttämätön. Britti Tekninen aluspaita, Kempton, vihreä, XL, käyttämätön.

Britti Tekninen aluspaita, Kempton, vihreä, XL, käyttämätön.

Tuotetta rajoitettu erä.
$ 11.34

Käyttämättömiä MTP sukupolven aluspaitoja, koko XL/108cm

Saatavuus 2 kpl
Toimitusaika 2 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 7 päivää

Alkuperäisiä brittien sotalaitoksen keveitä aluspaitoja. Avaamattomisssa pusseissa. 

Saatavilla vain koona 108/xl, mutta allekirjoittaneen kokeilun perusteella mahtuu L-XXL kokoisille suomalaisille, mutta järämmille / ei neuvolavaaka kavereille voi olla sitten hivenen tyköistuva.

Edustaa nykyajan järkevää suunnittelua, materiaalina 92% CleanCool ja 8% elastomeeri, valmistajana Brittiarmeijan sopimusvalmastaja Kempton, joka valmistaa myös uniformut. 

Paidassa on pitkä takahelma, eli hollantilaisen laakso tuulettuu vähän vähemmän, tilavat hihat ja pyöreä kaulus, ja kun materiaali on mikä on niin pitää ihan oikeasti nahan hieman kuivempana kuin puuvilla. Paita kuivoo pesun jälkeen todella nopeasti, ja kesäkuumalla päälläkin todella tahdikkaasti. 

Soveltuu mainiosti varttuneemman metsämiehen touhupaidaksi.

Pesu 40C suositeellaan erikseen pestäväksi. 


Ominaisuuksia:

Paino: 180g

Pituus niskasta helmaan: 88cm

Erittäin laadukas.

NSN: 8415-99-213-6242

HUOM!

PESTÄVÄ ENNEN KÄYTTÖÄ!Pituus:
40 mm
Korkeus:
200 mm
Leveys:
200 mm
Paino:
180 g
Arvostelut 0 arvostelua