Drahtlauschempfänger klein, D.L.E. (kl). Saksan armeijan salakuuntelulaite.
Drahtlauschempfänger klein, D.L.E. (kl). Saksan armeijan salakuuntelulaite. Drahtlauschempfänger klein, D.L.E. (kl). Saksan armeijan salakuuntelulaite. Drahtlauschempfänger klein, D.L.E. (kl). Saksan armeijan salakuuntelulaite. Drahtlauschempfänger klein, D.L.E. (kl). Saksan armeijan salakuuntelulaite. Drahtlauschempfänger klein, D.L.E. (kl). Saksan armeijan salakuuntelulaite. Drahtlauschempfänger klein, D.L.E. (kl). Saksan armeijan salakuuntelulaite. Drahtlauschempfänger klein, D.L.E. (kl). Saksan armeijan salakuuntelulaite. Drahtlauschempfänger klein, D.L.E. (kl). Saksan armeijan salakuuntelulaite. Drahtlauschempfänger klein, D.L.E. (kl). Saksan armeijan salakuuntelulaite. Drahtlauschempfänger klein, D.L.E. (kl). Saksan armeijan salakuuntelulaite.

Drahtlauschempfänger klein, D.L.E. (kl). Saksan armeijan salakuuntelulaite.

Tuotetta rajoitettu erä.
595,00 €
Sisältää alv. 0.00 %

Drahtlauschempfänger klein, D.L.E. (kl). Saksan armeijan ( Wehrmacht ) salakuuntelulaite.

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 2 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 7 päivää

Aito ja alkuperäinen.  Valmistusleima 1942 ( no: 1981 )

Jokseenkin kuluneen oloinen puhelinlinjojen kuuntelulaite, jos joku haluaa tietää miten tuo toimii, joutunee ottamaan selvää ihan itse, suurin ongelma lienee vanhan lennätinkaapelin löytäminen. 

Esine on sellaisessa kunnossa, kuin kuvitella saattaa, eli johto on hapertunut, korroosiota löytyy, naarmuja, kolhuja, likaa, ja joku onneton on kirjannut kumpaankin osaa peitenumeron VZVMS. Positiivisella puolella lienee ettei näitä oikeastaan enää ole olemassa montaa koko maailmassa, jos haluaa olla SD mies miehitetyssä itäisessä euroopassa ja varusteet tarttis saada täydelliseksi, niin tässä olisi se hankala osuus....

Ominaisuuksia:

Painava

100% varmuudella epäkunnossa, ei tarkastettu, mutta eipä tartte paljoa miettiä

HUOM.

Kyljessä on kammottava symboli, osa ihmisistä vetää asiaan kuulumattomia palkokasvien siemeniä nasaaliin merkin tavatessaan, mutta meille se edustaa vain esineen historiaa, eli ei tartte soittaa ja huutaa.  


Pituus:
300 mm
Korkeus:
300 mm
Leveys:
300 mm
Paino:
2000 g
Arvostelut 0 arvostelua
Uusi
BRF Pilspets.