Kirurgin veitsi, Skalpelli, CCCP valmiste, käyttämätön.
Kirurgin veitsi, Skalpelli, CCCP valmiste, käyttämätön. Kirurgin veitsi, Skalpelli, CCCP valmiste, käyttämätön. Kirurgin veitsi, Skalpelli, CCCP valmiste, käyttämätön. Kirurgin veitsi, Skalpelli, CCCP valmiste, käyttämätön. Kirurgin veitsi, Skalpelli, CCCP valmiste, käyttämätön. Kirurgin veitsi, Skalpelli, CCCP valmiste, käyttämätön.

Kirurgin veitsi, Skalpelli, CCCP valmiste, käyttämätön.

Tuotetta rajoitettu erä.
$ 8.61

Käyttämättömiä tähtitehtaan valmistamia kirurginveitsiä, eirlaisia. Suojavahassa.

Määräalennus
Alennusprosentti
+ 3 kpl
13%
Saatavuus 19 kpl
Toimitusaika 2 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 7 päivää

Juu-u, näistä on vaikea sanoa mitään mitä esine ei itsessään selitä.

Käyttämättömiä, todella teräviä veitsiä, eri kokoja, ja kaikki tietenkin suojattu tuohon vahamaiseen muhuun, jonka saa mukavasti paljain käsin pois, mutta tarkkana saa olla ettei telo sormiaan valmiiksi. 

Näitä on eri kokoisia, mutta tuo suojavaha tekee mittailun ja sellaisen melko hankalaksi, ja kun nämä ilmeisesti on kotoisin eri vuosikymmeniltä ja eri tehtaista, niin ei oikeasti kyennyt näitä toisistaan erottamaan. 

Kuvassa on isoin ja pienin mitä nyt silmillä noista sai tutkittua. Eli jos on toiveita, niin voi esittää, mutta se pystyykö niitä täyttämään, on eri asia. 

Suojavahan alla on usein suojaöljyä, eli avaamisen jälkeen autoklaavi, jos meinaa oikeasti tehdä steriileitä toitä, on pakollinen. 


Ominaisuuksia:

Pituus: n. 150mm

HUOM!

Vaarallisen terävä esine. 
Pituus:
8 mm
Korkeus:
150 mm
Leveys:
15 mm
Paino:
45 g
Arvostelut 0 arvostelua