Kaasunaamari, Kemira T-Malli. Käyttämätön, laatikossa.
Kaasunaamari, Kemira T-Malli. Käyttämätön, laatikossa. Kaasunaamari, Kemira T-Malli. Käyttämätön, laatikossa. Kaasunaamari, Kemira T-Malli. Käyttämätön, laatikossa. Kaasunaamari, Kemira T-Malli. Käyttämätön, laatikossa. Kaasunaamari, Kemira T-Malli. Käyttämätön, laatikossa. Kaasunaamari, Kemira T-Malli. Käyttämätön, laatikossa.

Kaasunaamari, Kemira T-Malli. Käyttämätön, laatikossa.

Tuotetta rajoitettu erä.
$ 20.55

Kemira T-Suojanaamari, ilman suodatinta. Käyttämätön, laatikossa.

Saatavuus 4 kpl
Toimitusaika 2 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 7 päivää

Kotimaisia 1970 luvun suojanaamareita, alkuperäisessä paketissa. 

Näitä on harvemmin saatavilla, jonkun käsittämättömän ajatuksen vuoksi on pitänyt valmistaa vähän huonompia naamareita, kuin miljoonittain valmistetut M/65 ja M/71, tässä se nyt sitten on: Kemira T. 

Naamari on tietysti käyttämätön ja valmistettu korkealaatuisesta kumista, ikkuna on taipuisaa pleksiä ja remmit edelleen toimivaa kumikangasnauhaa. Näiltä osin naamarissa ei ole mitään outoa, mutta sitten suodattimen kiinnitys onkin jo toinen juttu ilmeisesti keveyden, edullisuuden tai jonkin muun syyn vuoksi naamarissa ei ole lainkaan kierteellistä sovitetta suodattimelle, vaan se tökätään edessä olevaan tilaan ja kiristetään mukana tulevalla kumipannalla, jotta naamari päässä näkisi jotain on suodatin on kapeampi ( 86mm halkaisija ) kuin normaali VSS ja lyhyempi ( 59mm pitkä ), nämä myös tekevät naamarin toimimattomaksi millään muulla kuin juuri oikean halkaisijan suodattimella. 

Oli miten oli toimivuuden suhteen, on jokseenkin reteän näköinen kapistus, tuohon kumitötteröön voi kätevä nikkaroida vaikka didgeridoo adapterin, sian kärsän, tai mitä muuta nyt mieleen tuleekaan, ja meneehän tuo vappunaamarina jos ei muuta. 

T-naamaria valmistettiin huomattavan vähän, näitä ei juuri enää tule vastaan, varsinkaan käyttämättömänä, nämä naamarit ovat kotoisin erään kauan sitten unohtuneen teollisuuspalokunnan varastosta. 

Enimmäkseen naamarit ovat kokoa 3, eli isointa, tai kokoa 2 joka keskikoko, mutta koot 1 ja 4 esiintyvät harvakseltaan.

Naamari on pakattuna hienoon kantohihnalliseen muovilaatikkoon, josta saa kätevän säilytyslootan jos naamari kuluu loppuun. Ja laatikkoa voi käyttää vaikka olkalaukkuna jos mikään muu tyyli ei sovi tilaisuuteen. 

Kaivoimme kuvaa varten esille tuollaisen suodattimenkin, mutta niitä ei valitettavasti ole naamareiden mukaan laittaa. 

Ominaisuuksia:

Paino 270g ( ilman suodatinta )

Koko 3 

Ei suodatinta mukana

HUOM!

VAIN KERÄILYLLISEEN KÄYTTÖÖN.

KÄYTTÖ SUOJAVÄLINEENÄ EHDOTTOMASTI KIELLETTY. Pituus:
110 mm
Korkeus:
210 mm
Leveys:
210 mm
Paino:
572 g
Arvostelut 0 arvostelua