Otsalamppu, Good Luck merkki, käyttämätön, paketissa.
Otsalamppu, Good Luck merkki, käyttämätön, paketissa. Otsalamppu, Good Luck merkki, käyttämätön, paketissa. Otsalamppu, Good Luck merkki, käyttämätön, paketissa. Otsalamppu, Good Luck merkki, käyttämätön, paketissa. Otsalamppu, Good Luck merkki, käyttämätön, paketissa. Otsalamppu, Good Luck merkki, käyttämätön, paketissa. Otsalamppu, Good Luck merkki, käyttämätön, paketissa. Otsalamppu, Good Luck merkki, käyttämätön, paketissa. Otsalamppu, Good Luck merkki, käyttämätön, paketissa. Otsalamppu, Good Luck merkki, käyttämätön, paketissa.

Otsalamppu, Good Luck merkki, käyttämätön, paketissa.

Tuotetta rajoitettu erä.
$ 12.92

Messevä 1970 luvun otsalamppu, Hong Kong tuotantoa, alkuperäisessä pakkauksessaan.

Saatavuus 3 kpl

Ollapa nuori, kyllä ahdistaisi pitää tuota lamppua otsalla, ainakin alkuperäisen remmin kanssa.

Alkuperäisiä, uskomattoman hienoja Hong Kong valaisimia, suoraan 1970 luvun mellastuksista, näitäpä ei juuri enää ole saatavilla. 

Tutkimme muutaman, ja niiden perusteella voitaneen lausua esineiden olevan hienossa kunnossa, joitakin varasto naarmuja voi löytyä, laatikot ovat nuhruisia ja parhaimmillaankin hivenen haalistuneita.

Vaiaisin painaa kokoneisuutena n 300g, ja koostuu kahdesta osasta, jotka jonkin meille täysin käsittämättömän syyn takia ovat toisissaan kiinni varsin lujasti, lamppua ei siis saa paristokotelosta irti ainakaan meidän keksimillä keinoilla, mutta sillä tuskin tässä kohtaa on väliä, kun tuo pään ympäri kiedottava remmi on kokolailla menettänyt elastisuutensa. 

Kokeilimme muutamaa ja niihin valo syttyi, se ei missään tapauksessa tarkoita että lamput olisivat toimivia, aika tekee polttimoille huonoa joten vähintään polttimon vaihto nykyaikaiseen led polttimoon on suositeltavaa. 

Lamput ovat kotoisin erään unohtuneen teollisuuspalokunnan varastosta. 

Ominaisuuksia:

Paino: n. 300g

Koko: 100x100x80mm

HUOM!

Myydään sellaisenaan, ei tietoa toimivuudesta. 


Pituus:
100 mm
Korkeus:
100 mm
Leveys:
80 mm
Paino:
300 g
Arvostelut 0 arvostelua