Lusikkahaarukka, sota-aikainen, Kellokoski / INT 42
Lusikkahaarukka, sota-aikainen, Kellokoski / INT 42 Lusikkahaarukka, sota-aikainen, Kellokoski / INT 42 Lusikkahaarukka, sota-aikainen, Kellokoski / INT 42 Lusikkahaarukka, sota-aikainen, Kellokoski / INT 42 Lusikkahaarukka, sota-aikainen, Kellokoski / INT 42

Lusikkahaarukka, sota-aikainen, Kellokoski / INT 42

Tuotetta rajoitettu erä.
$ 40.88

Suomen armeijan klassinen luha, sota-aikaiset leimat, käytettyjä.

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 2 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 7 päivää

Aluperäinen armeijan lusikka-haarukka-mysteerio. Olut käytössä 1939-1945 ja tietysti vuosikymmeniä sen jälkeen varuskunnassa. 

Kellokoski valmisti vähän kaikkea armeijalle ja suojeluskunnalle, tässä yksi esimerkki äärimmäisen laadukkaasta työstä mitä enää ei tehdä .

Lusikka-haarukka tuli Jääkäreiden mukana suomeen 1918, ja on siis yksi pisimpää muuttumattomana säilyneitä varusesineitä.

Suurin osa näistä on kuluneita ja maailmaa nähneitä, kuvan ykslö edustaa peruskuntoista varusmies esinettä, eli piikeissä on sanomista, lusikalla on kaivettu maata, ja sitä on käytetty tähtäimien säätämiseen. Eli kaikkea sellaista mitä 1942-1945 touhuissa on sattunut. Yleisesti on harvinaista että 3 vuotta sotaa nähnyt vekotes on edes osittain yhtenä kappaleena.

Ominaisuuksia:

Rosteria

Sotaa nähnyt

Paino n: 90g


HUOM!

Paras jäljellä lähetetään.


Pituus:
25 mm
Korkeus:
45 mm
Leveys:
155 mm
Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua