Suomen armeijan M/36 kenttälakki
Suomen armeijan M/36 kenttälakki Suomen armeijan M/36 kenttälakki Suomen armeijan M/36 kenttälakki Suomen armeijan M/36 kenttälakki Suomen armeijan M/36 kenttälakki

Suomen armeijan M/36 kenttälakki "verikauha" käyttämätön. Kokardilla. Koko 57

Tuotetta rajoitettu erä.
$ 18.21

Suomen armeijan M/36 kenttälakki "verikauha" käyttämätön. Kokardilla. Vain koko 57 saatavilla.

Saatavuus 1 kpl
Toimitusaika 2 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 7 päivää

Aito ja alkuperäinen. VAIN KOKO 57 SAATAVILLA

Kokardilla, mallia varusmies, koko leima on 57, mutta osa on ilmeisesti vähän pitkällä mitalla ja osa lyhyellä, eli ympäryksessä 0,5cm suuntaan tai toiseen vaihtelua. 

M/36 lakista on jonkseenkin isohko kirjo eri versioita, materiaaleja ja värejä, nämä yksilöt ovat käyttämättömiä, enimmäkseen 1960-70 luvulla valmistettuja VPU:n tavaraa. 

Materiaalina tukeva SA diagonaali, muovinapit ja nahkainen hikinauha. Suuressa osassa on tehtaan alkuperäiset tuotelaput paikoillaan, ja enimmäkseen lakit ovat erittäin siistejä, mutta pitkä varastointi on saattanut aiheuttaa pientä vikaa, mutta ei mitään minkä huomaisi yli puolen metrin päästä. 

Hyvä vekotes sota-aikaisen puvun väsääjälle, erittäin hyvä arkipäähineeksi, kun tuon voi käännellä korvien ja niskan suojaksi. 

Koko ovat armeijan mittoja, eli lakki antaa n. 0,5cm periksi ja istuu paremmin kun muokkaantunut. Mitta on pään ympärys sentteinä korvien yläpuolelta etusormen leveyden verran. Arvaatte varmasti että tässäkin voi olla pientä vaihtelua...

Ominaisuuksia:

Siisti, käyttämätön. 

Voi olla armeijan tuoksua. 

Painaa n. 200g. 

HUOM!

Erikoiserä, kokardilla.


Pituus:
260 mm
Korkeus:
260 mm
Leveys:
180 mm
Paino:
200 g
Arvostelut 0 arvostelua