Suomi jojo / Viking line. 4 väriä.
Suomi jojo / Viking line. 4 väriä. Suomi jojo / Viking line. 4 väriä. Suomi jojo / Viking line. 4 väriä. Suomi jojo / Viking line. 4 väriä. Suomi jojo / Viking line. 4 väriä.

Suomi jojo / Viking line. 4 väriä.

Tuotetta rajoitettu erä.
$ 1.36

Jokseenkin retrohenkisiä VIking Line / Vaakuna aiheisia jojoja.

Määräalennus
Alennusprosentti
+ 1000 kpl
69%
+ 500 kpl
60%
+ 250 kpl
48%
+ 100 kpl
36%
+ 20 kpl
24%
+ 5 kpl
16%
Saatavuus 1448 kpl

Käyttämättömiä paholaisen keksintöjä, 4 messevän retroa neon väriä, toisella puolella vanhan mallin Leijona Vaakuna, toisella puolella NG LI logo. 

Tietoa miksi näitä härveleitä on väsätty ja kenelle niitä on jaettu, ei meille asti ole tihkunut, muutama tuttu tämmöisen muisti lapsuudesta, onneksi en sitä riemua itse ole kokenut.

Laitteen tekniset ominaisuudet ovat olemassa, mutta niitä on vaikea kuvailla, hyödytön sana lienee sellainen ettei se ihan ohi ole.

Avasimme tämmöisen ja testin jälkeen voidaan todeta, että narun oikaisun jälkeen laitteesta saa viihdettä kymmenien sekuntien ajan, ja sormilenkin sai takaisin ympärille eli naru ei sotkeudu joka paikkaan.

Myymme yhdenkin kappaleen, mutta näitä saa määrän kasvaessa aika edullisestikin. 

Isoissa määrissä todennäköistä että kaikkia värejä on seassa. Täydessä pussissa on n.250kpl emme siis laske enää tarkkaa kappalemäärää noissa avaamattomissa pusseissa. Puntarin mukaan noin 220-260kpl eli tuo 250kpl on tuo säkki. 

Jojon saa myös pienellä vaivalla osiin, jos haluaa lisätä painoa, tai käyttää osia johonkin projektiin, 

OMINAISUUKSIA

30x18mm

Paino n. 6g

HUOM!

Seassa voi olla valmistusviallisiakin.


Pituus:
18 mm
Korkeus:
30 mm
Leveys:
30 mm
Paino:
8 g
Arvostelut 0 arvostelua