Kenttäpakki, Trangia ja pakkiliesi. Ruotsalainen.
Kenttäpakki, Trangia ja pakkiliesi. Ruotsalainen. Kenttäpakki, Trangia ja pakkiliesi. Ruotsalainen. Kenttäpakki, Trangia ja pakkiliesi. Ruotsalainen. Kenttäpakki, Trangia ja pakkiliesi. Ruotsalainen. Kenttäpakki, Trangia ja pakkiliesi. Ruotsalainen. Kenttäpakki, Trangia ja pakkiliesi. Ruotsalainen. Kenttäpakki, Trangia ja pakkiliesi. Ruotsalainen.

Kenttäpakki, Trangia ja pakkiliesi. Ruotsalainen.

Tuotetta rajoitettu erä.
$ 24.07

Siistikuntoinen Ruotsalainen taistelijan setti, alumiinia ja terästä. Pakki, Trangia ja teline.

Saatavuus 2 kpl

Jälleen kerran oman varaston peränurkan viimeisen laatikon pohjalta löytynyttä erikoisuutta. 

Mitä ilmeisimmin käyttämättömiä Ruotsalaisen mallin kenttäpakkeja, leimoja ei kyljissä ole, mutta Tragiassa on 3 krunua ja työn laatu on sen verran hyvää että vahva osoitus läntisen naapurin ylijäämään olisi. 

Setissä siis perinteinen pakin ympärille tuleva "liesi" johon kuuluu oleellisesti spriillä toimiva Trangia merkkinen poltin jolla pakin saa jokseenkin joutuisasti lämpiämään, sekä tietenkin tukeva pakki jossa lenkit jatkovarrelle valmis koukku raakia varten. 

Joku nimeltä mainitsematon torvelo on teipannut koko laitoksen kasaan ja 15v myöhemmin irroitettaessa jää liimaa pintoihin, maalia ei laadun vuoksi juuri irtoa mukaan, muuten pakit kovasti siistejä ja hyväkuntoisia.

2 väriä saatavilla.

OMINAISUUKSIA:

2 osainen pakki

Kolisee

Paino n. 900g

Ei kestä konetiskiä.

HUOM!

Varikon jäljiltä, EHDOTTOMASTI PESTÄVÄ ennen käyttöä.


Pituus:
130 mm
Korkeus:
200 mm
Leveys:
160 mm
Paino:
940 g
Arvostelut 0 arvostelua