Ilmaista bonkkia, satunnaista.
Ilmaista bonkkia, satunnaista.

Ilmaista bonkkia, satunnaista.

$ 0.00

Ilmainen esine, ei lähetetä erikseen, liitettävä tilaukseen.

Toimitusaika 2 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 7 päivää
Tuotenumero 000xxx

Arvoisa asiakas, kun ostatte jotakin, tämä on esine jonka voitte lisätä tilaukseenne ja tämä esine ei maksa mitään. Esineet tässä Bonk kategoriassa ovat jollain tavalla viallisia, väärinkäytettyjä, tai niin outoja että niistä ei saa ottaa valokuvaa, ja joskus ne ovat niitä viimeisiä kappaleita joiden myyminen saattaa kestää 42 miljoonaa vuotta, eli on helpompaa antaa näitä pois ilmaiseksi.

Niille jotka tilaavat ylijäämää ja varustetta, voipi olla että livautamme metallikilkkeen asemasta ( tai joskus lisäksi ) jotain epämääräiseen kuntoon tai kunnottomuuteen ajautunutta rytöä sekaan mikäli paketin paino ei siitä hirveästi nouse. Ihan jätettä ei lähetetä, mutta eipä tuo kama mitään kummallista ole. Ja kun on sopiva tilanne että pakettiin jää tilaa ja meillä on hyvä päivä, näitä esineitä voi olla parikin kappaletta lähetyksessä, esim pehmusteina. 

Niinä päivinä kun mikään ei suju, näitä jää joskus poiskin paketista, eli ne unohtuu siihen pöydän kulmalle. Jos näin on käynyt niin laittakaa seuraavassa tilauksessa viestiä että tätä ei tullut, niin laitamme varmasti sopivan määrä tätä kategoriaa mukaan.


Kun olet saanut tämän esineen, sen takaisin lähettäminen on ehdottomasti kielletty, tässä universumissa / jatkumossa ei voi tulla tapausta milloin esineen lähettäminen meille takaisin olisi sallittua.

HUOM!

Näitä ei voi tilata pelkiltään, nämä ovat pelkästään tilaukseen liitettäviä kaupantekijäisiä. 

Valitukset näiden esineiden laadusta ovat ajan haaskausta ja emme ole välttämättä kauhean huvittuneita moisesta. 

Pituus:
1 mm
Korkeus:
1 mm
Leveys:
1 mm
Paino:
5 g
Arvostelut 0 arvostelua