17.6. - 31.10.2019

Olemme ottaneet sopimuksen n. 5kk kestävästä projektista, riittävän pitkän matkan päässä toimipaikasta.
17.6. alkaen. Lokakuun loppuun saakka olemme paikalla melko harvoin / satunnaisesti, yleisesti vain viikonloppuisin.
Pyrimme pakkamaan ja lähettämään tilaukset heti kun se on mahdollista, pyrimme pitämään viiveet lyhyinä, mutta toivomme että varaudutte viivästyksiin tilauksia tehdessänne. 

Kiitos kärsivällisyydestä.

-h ( itze )

We have taken a contract for a off site project beginning 17th of June. Until the first days of November, we are in the office only occasionally, mostly on weekends.
We are trying to pack and deliver all invoices as soon as it is possible, we try to avoid prolonged delays, but please consider and prepare for delays while making an order.

Thank you for your patience. 

-h

Ilmaista bonkkia
Ilmaista bonkkia

Ilmaista bonkkia

0,00 €
Sisältää alv. 0.00 %

Ilmainen esine

Toimitusaika 2 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 7 päivää
Tuotenumero 000xxx

Arvoisa asiakas, kun ostat jotakin, tämä on esine jonka voitte lisätä tilaukseenne ja tämä esine ei maksa mitään. Esineet tässä Bonk kategoriassa ovat jollain tavalla viallisia, väärinkäytettyjä, tai niin outoja että niistä ei saa ottaa valokuvaa, ja joskus ne ovat niitä viimeisiä kappaleita joiden myyminen saattaa kestää 42 miljoonaa vuotta, eli on helpompaa antaa näitä pois ilmaiseksi.

Niille jotka tilaavat ylijäämää ja varustetta, voipi olla että livautamme metallikilkkeen asemasta ( tai joskus lisäksi ) jotain epämääräiseen kuntoon tai kunnottomuuteen ajautunutta rytöä sekaan mikäli paketin paino ei siitä hirveästi nouse. Ihan jätettä ei lähetetä, mutta eipä tuo kama mitään kummallista ole. Ja kun on sopiva tilanne että pakettiin jää tilaa ja meillä on hyvä päivä, näitä esineitä voi olla parikin kappaletta lähetyksessä, esim pehmusteina. 


Kun olet saanut tämän esineen, sen takaisin lähettäminen on ehdottomasti kielletty, tässä universumissa / jatkumossa ei voi tulla tapausta milloin esineen lähettäminen meille takaisin olisi sallittua.

HUOM!

Näitä ei voi tilata pelkiltään, nämä ovat pelkästään tilaukseen liitettäviä kaupantekijäisiä.


Pituus:
1 mm
Korkeus:
1 mm
Leveys:
1 mm
Paino:
5 g
Arvostelut 0 arvostelua
Uusi
Valbohem.
1,70 €
Uusi
Wargöns AB
3,00 €
Uusi
Varvet 2
1,70 €
Uusi
Wallvik, kartano
Uusi
Valencia Malmö
Uusi
K98, Mauser?
Uusi
Tvätto. Pesula