Mysteeri laatikko, ylijäämä. 1kg satunnaista kivaa.
Mysteeri laatikko, ylijäämä. 1kg satunnaista kivaa. Mysteeri laatikko, ylijäämä. 1kg satunnaista kivaa. Mysteeri laatikko, ylijäämä. 1kg satunnaista kivaa. Mysteeri laatikko, ylijäämä. 1kg satunnaista kivaa. Mysteeri laatikko, ylijäämä. 1kg satunnaista kivaa. Mysteeri laatikko, ylijäämä. 1kg satunnaista kivaa. Mysteeri laatikko, ylijäämä. 1kg satunnaista kivaa. Mysteeri laatikko, ylijäämä. 1kg satunnaista kivaa. Mysteeri laatikko, ylijäämä. 1kg satunnaista kivaa. Mysteeri laatikko, ylijäämä. 1kg satunnaista kivaa. Mysteeri laatikko, ylijäämä. 1kg satunnaista kivaa. Mysteeri laatikko, ylijäämä. 1kg satunnaista kivaa. Mysteeri laatikko, ylijäämä. 1kg satunnaista kivaa. Mysteeri laatikko, ylijäämä. 1kg satunnaista kivaa. Mysteeri laatikko, ylijäämä. 1kg satunnaista kivaa.

Mysteeri laatikko, ylijäämä. 1kg satunnaista kivaa.

Tuotetta rajoitettu erä.
$ 9.52

Ylijäämää, vaatteita ja muuta mukavaa 1 kg kasoina.

Saatavuus 51 kg
Toimitusaika 2 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 7 päivää

On pakko todeta, että elämä ei vaan riitä kaiken tämän tavaran lajitteluun ja tunnistukseen. 

Myydään kunnollista tavaraa kilon erinä. Mutta vähintään 3kpl / erä, mutta aina n. 1kg. Menee aika usein kappalemäärä isommaksi kun tilkitään kiloa kohti kaikella pienellä kivalla. 

Esineet ihan laidasta laitaan, kankaista ylijäämää poliisin, palokuntien, armeijoiden, virastojen, valmistajien, tehtaiden ja teattereiden varastoista + kaikkea mitä ei enää ehdi koskaan listaamaan verkkokauppaan. 

Kaikki sisältö enimmäkseen kankaasta valmistettua, eli vaatteita, kangasmerkkejä, laukkuja, pusseja, vöitä, suojavarusteita, pyyhkeitä, lakanoita, liinoja, erilaisia tarvikkeita, uniformujen osia ja koristeita ym. Seassa satunnaisesti myös varusteita, eli koteloita, työkaluja, pakkia, pulloa jne...

Esineet ehjiä, suureksi osaksi käyttämätöntä tai hyvää käytettyä, mutta seassa voi olla joku huonokin, mutta lukumäärä korvannee jos joku risainen osuu joukkoon. ( Pesua suositellaan vaikka esineet olisivat avaamattomassa pussissa. )

Koot suuntaa antavia, isoissa kokoluokissa esineitä tietysti vähemmän ja koot vaihtelevampia.

Koot vaikuttavat painoon, pientä tavaraa mahtuu enemmän. 

Useita kiloja tilatessa voimme katsota isompia esineitä erään, esim päällystakit painavat 2-3kg

OMINAISUUKSIA:

AINA n. 1kg

Materiaali: Metalli, nahka, sarka, puuvilla, kangas, brodeeraus, muovi, materia, antimateria jne...

Kunto: Uusi...erittäin hyvä...vähemmän hyvä, joissakin voi olla pieniä valmistusvikoja tms, jotkin esineet voivat olla vajaita tai keskeneräisiä. 

Alkuperä: Ruotsi, Norja, Suomi, Tanska, Islanti, Venäjä, Neuvostoliitto, USA, UK, Etiopia, Persia, Weimarin tasavalta... tai joku muu. 

EI JALKINEITA ELLEI ERIKSEEN PYYDETÄ

Muita toiveita esineiden suhteen ei kannata esittää.

HUOMIO!

Joka setissä on vähintään 3 esinettä, kaikki...0 kuvien esineistä voivat olla erässä. Kaksoiskappaleita voi olla, mutta koitetaan välttää sitä.

Max 15kg / tilaus, tilavuus rajoittaa yhden tilauksen painoa, yhdistämme perättäisiä saman päivän tilauksia jos se on mahdollista ja jos asiakas niin toivoo voimme yhdistää toimitukseen muitakin kuin mysteeri tilauksia, toive kannattaa ilmaista jo tilauksessa.

Kaikki...0 erän esineistä on tai ei ole valmistettu jonkun toimesta jossakin, jostakin materiasta tai muusta vastaavasta. 

Kaikki...0 erän esineistä on tai ei ole helposti tai erittäin vaikeasti tunnistettavissa, me emme tunne niitä, erän esineiden tunnistamiseen apua ei saa kysyä meiltä.

Jos eriä ostetaan, palauttaminen, vaihto, taikaisiin myyminen ja muu vatkaaminen on kiellettyä, paitsi tapauksessa että lähetys palautetaan avaamattomana ja tästä sovitaan heti tai ennen lähetyksen saapumista. 

Jos joku esine oli mieluisa, meillä ei ole siitä myydä extra kappaleita paitsi tapauksessa että se on listattuna kaupassamme, eli kiitos kun ette kysy lisää tiettyä merkkiä.


Pituus:
50 mm
Korkeus:
340 mm
Leveys:
280 mm
Paino:
1010 g
Arvostelut 0 arvostelua