Mysteeri laatikko, keräily. 1kg. Satunnaista tavaraa.
Mysteeri laatikko, keräily. 1kg. Satunnaista tavaraa. Mysteeri laatikko, keräily. 1kg. Satunnaista tavaraa. Mysteeri laatikko, keräily. 1kg. Satunnaista tavaraa. Mysteeri laatikko, keräily. 1kg. Satunnaista tavaraa. Mysteeri laatikko, keräily. 1kg. Satunnaista tavaraa. Mysteeri laatikko, keräily. 1kg. Satunnaista tavaraa. Mysteeri laatikko, keräily. 1kg. Satunnaista tavaraa.

Mysteeri laatikko, keräily. 1kg. Satunnaista tavaraa.

Tuotetta rajoitettu erä.
$ 16.16

Keräilyesineitä ja muuta mukavaa 1 kg kasoina. Päivitetty versio!!!

Määräalennus
Alennusprosentti
+ 4 kg
10%
+ 2 kg
5%
Saatavuus 22 kg
Toimitusaika 2 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 7 päivää

On pakko todeta että elämä ei riitä kaiken tämän tavaran lajitteluun ja tunnistukseen. 

Myydään kunnollista tavaraa kilon erinä. Vähintään 10kpl / erä, mutta aina n. 1kg.

PÄIVITYS 6.2.2023. 

Suuren suosion vuoksi lisäsimme näihin materiaa, moni asiakas toivoi kappalemäärää lisää, joten täältä pesee, perussetti edelleen vähintään 10kpl, mutta lisätään portaittain määrää ja hintaa, aina isompi kasa edullisempi, tämä ei tarkoita sitä että perussetti olisi vain tasan 10kpl, vaan sitä että lisätään pientä tavaraa tuohon peruskasaan asiakkaan toiveiden ja maksuhalun mukaan, paino pysyy kilon+ kieppeillä.. 

Esineet ihan laidasta laitaan, nappeja, pinssejä, mitaleita, kilpiä, poletteja, kolikoita, rahoja, etikettejä, avaimenperiä, outoja esineitä, retroa ja antiikkia, ja kaikkea mitä ei enää ehdi koskaan listaamaan verkkokauppaan. 


Seassa voi olla militariaakin, mutta vähemmissä määrin.

Esineet ehjiä, mutta seassa voi olla joku huonokin, mutta lukumäärä korvannee jos joku risainen osuu joukkoon. 

OMINAISUUKSIA:

AINA n. 1kg+

Materiaali: Metalli, emali, lasi, kupari, nikkeli, hopea, kullattu, paperi, pahvi, materia, antimateria jne...

Kunto: erittäin hyvä...vähemmän hyvä, joisssakin voi olla pieniä valmistusvikoja tms, jotkin esineet voivat olla vajaita tai keskeneräisiä. 

Alkuperä: Ruotsi, Norja, Suomi, Tanska, Islanti, Venäjä, Neuvostoliitto, USA, UK, Etiopia, Persia... tai joku muu. 

HUOMIO!

Joka setissä on vähintään 10 esinettä ( tai enemmän jos näin halutaan ), kaikki...0 kuvan esineistä voivat olla erässä. Kaksoiskappaleita voi olla, mutta koitetaan välttää sitä.

Max 5kg / tilaus, voi olla hankala pakattava.

Kaikki...0 erän esineistä on tai ei ole valmistettu jonkun toimesta jossakin, jostakin materiasta tai muusta vastaavasta. 

Kaikki...0 erän esineistä on tai ei ole helposti tai erittäin vaikeasti tunnistettavissa, me emme tunne niitä, erän esineiden tunnistamiseen apua ei saa kysyä meiltä.

Jos eriä ostetaan, palauttaminen, vaihto, taikaisiin myyminen ja muu vatkaaminen on kiellettyä, paitsi tapauksessa että lähetys palautetaan avaamatttomana ja tästä sovitaan heti tai ennen lähetyksen saapumista. 

Jos joku merkki oli mieluisa, meillä ei ole siitä myydä extra kappaleita paitsi tapauksessa että se on listattuna kaupassamme, eli kiitos kun ette kysy lisää tiettyä merkkiä.


Pituus:
30 mm
Korkeus:
340 mm
Leveys:
280 mm
Paino:
1010 g
Arvostelut 0 arvostelua