5kpl Sundqvist mitalien osat. Satunnaisia
5kpl Sundqvist mitalien osat. Satunnaisia 5kpl Sundqvist mitalien osat. Satunnaisia 5kpl Sundqvist mitalien osat. Satunnaisia 5kpl Sundqvist mitalien osat. Satunnaisia 5kpl Sundqvist mitalien osat. Satunnaisia 5kpl Sundqvist mitalien osat. Satunnaisia 5kpl Sundqvist mitalien osat. Satunnaisia 5kpl Sundqvist mitalien osat. Satunnaisia 5kpl Sundqvist mitalien osat. Satunnaisia

5kpl Sundqvist mitalien osat. Satunnaisia

Tuotetta rajoitettu erä.
$ 10.80

Veljekset Sundqvistin 1920-1950 luvun merkkien osia. Ym mukavaa.

Saatavuus 38 kpl
Toimitusaika 2 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 7 päivää

On pakko todeta että elämä ei riitä kaiken tämän tavaran lajitteluun ja tunnistukseen. 

Myydään Sundqvistin merkkien osia ja vähäisissä määrin muita merkkien osia mitä on hiukan päässyt kertymään. 

Suuri osa on pienehköjä ja kaikki miltei mahdottomia tunnistaa, ja allekirjoittaneella ei ole halua eikä elämään niiden kanssa vehtaamiseen. 

Esineet pientä metallikilkettä, näillä voi fixata omat rikkinäiset merkit, tai vaikka käyttää puukon koristeena, tai miniatyyriuniformujen koristeina. 


OMINAISUUKSIA:

AINA 5kpl+

Materiaali: Metalli.

Kunto: erittäin hyvä...vähemmän hyvä, joisssakin voi olla pieniä valmistusvikoja tms, esineet ovat vajaita tai keskeneräisiä. 

Alkuperä: Suomi 99,9%. 

HUOMIO!

Joka setissä on vähintään 5 esinettä ( tai enemmän jos näin halutaan ), kaikki...0 kuvan esineistä voivat olla erässä. Kaksoiskappaleita voi olla, mutta koitetaan välttää sitä.

Kaikki...0 erän esineistä on tai ei ole valmistettu jonkun toimesta jossakin, jostakin materiasta tai muusta vastaavasta. 

Kaikki...0 erän esineistä on tai ei ole helposti tai erittäin vaikeasti tunnistettavissa, me emme tunne niitä, erän esineiden tunnistamiseen apua ei saa kysyä meiltä.

Jos eriä ostetaan, palauttaminen, vaihto, taikaisiin myyminen ja muu vatkaaminen on kiellettyä, paitsi tapauksessa että lähetys palautetaan avaamatttomana ja tästä sovitaan heti tai ennen lähetyksen saapumista. 

Jos joku merkki oli mieluisa, meillä ei ole siitä myydä extra kappaleita paitsi tapauksessa että se on listattuna kaupassamme, eli kiitos kun ette kysy lisää tiettyä merkkiä.


Pituus:
50 mm
Korkeus:
20 mm
Leveys:
50 mm
Paino:
40 g
Arvostelut 0 arvostelua