Univormu tunnuksia, kangasmerkkejä, 10kpl setti. Satunnaista kivaa.
Univormu tunnuksia, kangasmerkkejä, 10kpl setti. Satunnaista kivaa. Univormu tunnuksia, kangasmerkkejä, 10kpl setti. Satunnaista kivaa. Univormu tunnuksia, kangasmerkkejä, 10kpl setti. Satunnaista kivaa. Univormu tunnuksia, kangasmerkkejä, 10kpl setti. Satunnaista kivaa.

Univormu tunnuksia, kangasmerkkejä, 10kpl setti. Satunnaista kivaa.

Tuotetta rajoitettu erä.
$ 15.08

Satunnaisia kangasmerkkejä ym. 10kpl setti. Kaikkea kivaa vuosien varrelta. Satunnaisia ja erikoisia.

Määräalennus
Alennusprosentti
+ 6 kpl
14.05%
+ 3 kpl
10.46%
Saatavuus 64 kpl
Toimitusaika 2 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 7 päivää

On pakko todeta että elämä ei riitä kaiken tämän tavaran lajitteluun ja tunnistukseen. 

Myydään erilaista kangasmerkkiä, univormutunnusta, lippua, viiriä, hihanauhaa, olkapunosta, arvomerkkiä, koulutushaaramerkkiä epoletiia, kauluslaattaa ja muuta sekavaa aiheeseen liittyvää.

Suurin osa tavarasta on eri maiden armeijoiden, poliisin, pelastuslaitosten, tullin, urheiluseurojen ja yhtiöiden tavaraa. Suuri osa on entisten itä-euroopan maiden settiä, mutta emme täytä tällä kaikkia settejä. Seassa on myös käytettyjä merkkejä erilaisista jemma säkeistä ja laatikoista, mm. pahamaineisesta "Seka + lajit. 1999 kesä, kuvat / paperit ok vex.raa ( yliviivattuna M/58 napit ja putkat)" laatikosta, jossa erilaisten epämääräisten esineiden alla oli kätkettynä kangasmerkkejä joita ei edes viitsi valokuvata kun ovat jokainen erilaisia ja enimmäkseen sellaista rompoolia, että niitä ei laiteta kuin yksi jos asiakkaan osoite on vähänkään outo tai hauska, olkaa siis Virtasia Mäkitieltä.  


OMINAISUUKSIA:

AINA 10kpl

Materiaali: Kangas, nylon, muovi, kirjailu, eli pehmeät materiaalit joita voi liittää ompelemalla.

Kunto: erittäin hyvä...vähemmän hyvä, joissakin voi olla pieniä valmistusvikoja tms, esineet ovat kokonaisia ja johonkin käyttöön tarkoitettuja. 

Alkuperä: Maapallo, muut vastaavat paikat. 

HUOMIO!

Joka setissä on vähintään 10 esinettä ( tai enemmän jos näin täällä halutaan ), kaikki...0 kuvien esineistä voivat olla erässä. Kaksoiskappaleita voi olla, mutta koitetaan välttää sitä.

Kaikki...0 erän esineistä on tai ei ole valmistettu jonkun toimesta jossakin, jostakin materiasta tai muusta vastaavasta. 

Kaikki...0 erän esineistä on tai ei ole helposti tai erittäin vaikeasti tunnistettavissa, me emme tunne niitä, erän esineiden tunnistamiseen apua ei saa kysyä meiltä.

Jos eriä ostetaan, palauttaminen, vaihto, taikaisiin myyminen ja muu vatkaaminen on kiellettyä, paitsi tapauksessa että lähetys palautetaan avaamatttomana ja tästä sovitaan heti tai ennen lähetyksen saapumista. 

Jos joku merkki oli mieluisa, meillä ei ole siitä myydä extra kappaleita paitsi tapauksessa että se on listattuna kaupassamme, eli kiitos kun ette kysy lisää tiettyä merkkiä.

Ja jos nyt käy niin että tilaaja on Virtanen Mäkitieltä, sekin voi meitä piristää ja saattaa sekaan livahtaa jotain bonusta, tarkoitus ei ole vähätellä Virtasia tai MäkitietäPituus:
20 mm
Korkeus:
80 mm
Leveys:
60 mm
Paino:
40 g
Arvostelut 0 arvostelua