SA M/39 turkislakki, sotien aikainen, retee.
SA M/39 turkislakki, sotien aikainen, retee. SA M/39 turkislakki, sotien aikainen, retee. SA M/39 turkislakki, sotien aikainen, retee. SA M/39 turkislakki, sotien aikainen, retee. SA M/39 turkislakki, sotien aikainen, retee. SA M/39 turkislakki, sotien aikainen, retee. SA M/39 turkislakki, sotien aikainen, retee. SA M/39 turkislakki, sotien aikainen, retee. SA M/39 turkislakki, sotien aikainen, retee. SA M/39 turkislakki, sotien aikainen, retee. SA M/39 turkislakki, sotien aikainen, retee. SA M/39 turkislakki, sotien aikainen, retee. SA M/39 turkislakki, sotien aikainen, retee. SA M/39 turkislakki, sotien aikainen, retee.

SA M/39 turkislakki, sotien aikainen, retee.

Tuotetta rajoitettu erä.
$ 32.37

Alkuperäisiä ja aitoja M/39 karvalakkeja, kepeään ajatteluun ja kokoelmaan.

Saatavuus 2 kpl
Toimitusaika 2 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 7 päivää

Jokseenkin kauhistuttavan pieniä turkislakkeja, kunto on kohtalaisen ja lähestulkoon hyvän välillä.

Nämä ovat siis täysin aitoja lakkeja, karvapeite on kaikissa yksilöissä meko hyvä, nyörit enimmäkseen tallessa ja kaikissa on ruosteinen "letty" + hakanen yhdistelmä jolla lippa pysyy paikoillaan ( koukku ja lenkki ) lenkkien kunnossa voi olla sanomista, mutta se on vain lankaa joka ajan myötä on rispaantunut. 

Todella hyvä tilaisuus hankkia aito M/39 karvalakki. 

Koot ovatkin sitten ihan eri juttu, allekirjoittaneen kyynärpäähän nuo käyvät hyvin pehmusteeksi, eli koko tällä hetkellä jossakin 53-54 kieppeillä, eli eivät mahdu ainakaan niille, jotka ovat hevosta ajattelussa tuuranneet. 

Joissakin on aavistus leimoja, löytyy varikkojen leimoja, haalistuneita mitätön leimoja, M ( myynti ) leimoja ja aavistuksia SA ja Sa-Int leimoista. Ovatko nämä varmasti sota-vuosilta? Siihen ei ole 100% varmuutta olemassa, mutta näitä lakkeja valmistettiin n. 500000kpl 1939-1944 välisenä aikana, ja sitten niitä jäi käyttämättömiksi armeijan varastoihin aina 60 luvulle saakka jolloin tuo lipan koukku korvaantui nepparilla.... Jos asia epäilyttää, niin sille ei mitään voi, eivätpä nämä mahdukaan kuin greipille tai lapselle. 

Kuntonsa puolesta nämä ovat suoraan varkkoputsauksen jäljiltä ja sen jälkeen oikean pesun. Kaikesta huolimatta, armeijan tuoksua on jäljellä ja joissakin on vikoja sillä täällä.

Jos jollakulla on oikeasti aikaa ja intoa, tämän lakin voi venyttää, kastelua ja höyryä yhdistettynä pallomaisen esineen päällä suoritettuun työhön, noista voi saada jopa numeron 55-56 lakin, eli pienen. 

Hienoja kokoelmaan tai mallinuken päähän.


OMINAISUUKSIA:

Alkuperäisiä

Kohtalainen kunto

Koko n. XXXS

Paino n. 200g

HUOM!

EI valkata millään perusteella / pyynnöstä, ei näitä nyt liikaa ole mistä valikoida.

Pula-aikaista menoa, värit ja materiaalit vaihtelevat. 


Pituus:
120 mm
Korkeus:
200 mm
Leveys:
250 mm
Paino:
200 g
Arvostelut 0 arvostelua