Suomen armeijan aseenpuhdistusvälineet
Suomen armeijan aseenpuhdistusvälineet Suomen armeijan aseenpuhdistusvälineet Suomen armeijan aseenpuhdistusvälineet Suomen armeijan aseenpuhdistusvälineet Suomen armeijan aseenpuhdistusvälineet Suomen armeijan aseenpuhdistusvälineet Suomen armeijan aseenpuhdistusvälineet Suomen armeijan aseenpuhdistusvälineet Suomen armeijan aseenpuhdistusvälineet Suomen armeijan aseenpuhdistusvälineet Suomen armeijan aseenpuhdistusvälineet Suomen armeijan aseenpuhdistusvälineet Suomen armeijan aseenpuhdistusvälineet Suomen armeijan aseenpuhdistusvälineet Suomen armeijan aseenpuhdistusvälineet Suomen armeijan aseenpuhdistusvälineet

Suomen armeijan aseenpuhdistusvälineet

Tuotetta rajoitettu erä.
$ 2.11

Aitoja ja alkuperäisiä armeijan putsausvälineitä, pussissa.

Saatavuus 35 kpl
Toimitusaika 2 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 7 päivää

Vaihteeksi rasvaista menoa.

Aitoja ja alkuperäisiä putsausvälinesettejä, mitä erilaisimpina yhdistelminä.

Avasimme muutaman pussin, joka osoittautui virheeksi. n. 20 eri väristä pussia, ja kaikissa vähän erilainen sisältö, teimme lieviä lisätestejä ja totesimme että nämä erottaa tunnustelemalla pussin päältä, niin ei tarvitse nyperrellä 75 vuotta vanhan nyörin kanssa.

Kaikissa avaamissamme oli harja ja pesuri sekä pullo öljyä varten. sekä tuo tarpeellinen jatkokappale M/39 kivääriä varten. 

Vaihtelua on eniten öljypullossa ja tietysti pussin värissä ja mallissa.

Jaottelimme nämä seuraavasti.

Satunnainen = eli siitä vaan laatikon päältä ensimmäinen, nämä ovat melko varmasti  pienellä pullolla, se kun on aina ollut se yleisin, mutta muu sisältö voi olla vähän jotain muuta. 

Litteä pullo = kirkkaita vihreitä ja muun värisiä litteitä pulloja, alkuperäinen M/28 mukaan luettuna, muut hilkkeet kuten muissakin

Pieni pyöreä pullo = se tavallisin, jossa eilaisia leimoja SA, SY, SkY, INT x....

Iso pyöreä pullo = se harvinainen koko, SY ja SkY leimoja sekä mahdollisesti SA (t)

Pistoolinputsaus kahvalla = teräksinen pikkukahva mihin käy jatkovarsi ja pesuri, nämä erotamme äänestä, pullo voi olla mikä vaan, mutta teräsosat kilisee eri tavalla.

Miten tämä siis toimii?

V: jos satunnainen on ei toivottu, otamme laatikon pältä pusseja ja tunnustelemme hanskat kädessä kunnes toivottu malli tulee vastaan, muut menevät laatikkoon jossa on tunnistettuja. Emme siis auo näitä, siihen ei riitä kenenkään huumorintaju. Pullon muodon tuntee kyllä, leimoista ei mennä takuuseen. Ainoa mistä saa valittaa on pistoolin puhdistusvälineen puute, sen erottelemme kuulon perusteella.

Jos käy niin että saadussa pussissa on extraa nin sehän on hyvä juttu, mutta emme tarvitse sitä tietoa.


OMINAISUUKSIA:

Rasvainen ja likainen

Kaikenlaisia leimoja on paljon, myös pussessa

HUOMIO!

Oikeasti tahmeata menoa, mutta myös 1930 luvulta. Pituus:
45 mm
Korkeus:
150 mm
Leveys:
200 mm
Paino:
250 g
Arvostelut 0 arvostelua