Metallinappeja 100kpl. Satunnaista kivaa.
Metallinappeja 100kpl. Satunnaista kivaa. Metallinappeja 100kpl. Satunnaista kivaa.

Metallinappeja 100kpl. Satunnaista kivaa.

Tuotetta rajoitettu erä.
$ 61.22

Satunnaisia metallisia nappeja. 100kpl setti. Kaikkea kivaa vuosien varrelta. Satunnaisia ja erikoisia.

Saatavuus 9 kpl
Toimitusaika 2 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 7 päivää

On pakko todeta että elämä ei riitä kaiken tämän tavaran lajitteluun ja tunnistukseen. 

Myydään erilaista metallista nappia 100kpl setteinä.

Suurin osa tavarasta on eri maiden hallinnon, armeijoiden, poliisin, pelastuslaitosten, tullin, urheiluseurojen ja yhtiöiden tavaraa.  Halkaisia 10-40mm, kaikki valmistettu jostakin metallista, osassa voi olla bakeliittia, emalia, tekstiilipintoja tai lakattuja pintoja. Jotkut voivat olla myös maalattuja tai eloksoituja. 

Jos joku erikseen haluaa että sekaan laitetaan muovisia nappeja, tämä täytyy erikseen pyytää, toteutamme pyynnön reilulla kädellä, muovinapeissa on kakkea mahdollista 30 luvun ja 90 luvun väliltä, mutta nämä luonnollisesti normaaleja nappeja. 

Seassa voi olla joitakin puvustusnappeja tai lakkinappeja ( haaraniittikiinnitteisä tai kokardin tyyppisiä ) mutta nämä ovat harvinaista herkkua.OMINAISUUKSIA:

AINA 100+kpl

Materiaali: Enimmäkseen metalli.

Kunto: erittäin hyvä...vähemmän hyvä, joissakin voi olla pieniä valmistusvikoja, osa napeista on käytettyjä.

Alkuperä: Maapallo, muut vastaavat paikat. 

Setti painaa n. 500g

HUOMIO!

Joka setissä on vähintään 100 esinettä ( tai enemmän jos näin täällä halutaan ), kaikki...0 kuvien esineistä voivat olla erässä. Kaksoiskappaleita voi olla ja varmasti välillä onkin, mutta koitetaan välttää sitä.

Kaikki...0 erän esineistä on tai ei ole valmistettu jonkun toimesta jossakin, jostakin materiasta tai muusta vastaavasta. 

Kaikki...0 erän esineistä on tai ei ole helposti tai erittäin vaikeasti tunnistettavissa, me emme tunne niitä, erän esineiden tunnistamiseen apua ei saa kysyä meiltä.

Jos eriä ostetaan, palauttaminen, vaihto, taikaisiin myyminen ja muu vatkaaminen on kiellettyä, paitsi tapauksessa että lähetys palautetaan avaamatttomana ja tästä sovitaan heti tai ennen lähetyksen saapumista. 

Jos joku esine oli mieluisa, meillä ei ole siitä myydä extra kappaleita paitsi tapauksessa että se on listattuna kaupassamme, eli kiitos kun ette kysy lisää tiettyä merkkiä.
Pituus:
50 mm
Korkeus:
220 mm
Leveys:
200 mm
Paino:
600 g
Arvostelut 0 arvostelua