Kolmioheijastin, Saksan armeija, 3x16cm
Kolmioheijastin, Saksan armeija, 3x16cm Kolmioheijastin, Saksan armeija, 3x16cm Kolmioheijastin, Saksan armeija, 3x16cm Kolmioheijastin, Saksan armeija, 3x16cm Kolmioheijastin, Saksan armeija, 3x16cm Kolmioheijastin, Saksan armeija, 3x16cm Kolmioheijastin, Saksan armeija, 3x16cm Kolmioheijastin, Saksan armeija, 3x16cm

Kolmioheijastin, Saksan armeija, 3x16cm

Tuotetta rajoitettu erä.
$ 3.20

Bundeswehr alumiininen komioheijastin, punainen, hitaiden härveleiden perään omiaan.

Määräalennus
Alennusprosentti
+ 10 kpl
25%
+ 5 kpl
17%
Saatavuus 137 kpl

Käytettyjä heijastimia, reippaasti erilaisia pinnan laatuja, yleisesti punainen,  16cm / kantti, 3 ruuvin reikää, mutta väri ja pinnan tekstuuri vaihtelevat. 

Heijastaa hienosti, osassa on kaikenlaista kulumaa, joissakin on mutkaa ja lommoa, naarmuja, tuhrua ja joissakin on jostain syystä kengännauhoja kulmissa. Lienee solttujen patentti millä kolmio saadaan vaikka reppuun kiinni.

Edellä mainittu on tämän härvelin paras suositus, kestää siis varusmiehen, lommoja, käyttöä, laahaamista, eikä pirstaloidu pakkasella ekasta kolhusta. Jopa itsellä on sen verran kokemusta näistä muovisista peräkärryn heijastimista, että ne eivät kestä työkäytössä yli viikkoa, näissä on joissakin 1990 luvun malliset kengännauhat BW saappaista, eli ei hajoa aivan ensimmäisenä, oli siis pakko ottaa nippu itselle, jos ei muuta niin saa merkattua oman metsätien laidat melko miehekkäästi. 

Niille kenellä ei vähäinen mielikuvitus ole painolastina, luultavasti omiaan kaikkeen askarteluun. 

OMINAISUUKSIA:

Koko: 160x160x160mm 

Materiaali: alumiini


HUOM!

Ei valikoida, toimii vaikka vähän kolhuinenkin, ihan huonoja ei lähetetä, ne menee omaan käyttöön


Pituus:
12 mm
Korkeus:
166 mm
Leveys:
166 mm
Paino:
45 g
Arvostelut 0 arvostelua