Suojeluskuntapistimen tuppi, SkY leimat.
Suojeluskuntapistimen tuppi, SkY leimat. Suojeluskuntapistimen tuppi, SkY leimat. Suojeluskuntapistimen tuppi, SkY leimat. Suojeluskuntapistimen tuppi, SkY leimat. Suojeluskuntapistimen tuppi, SkY leimat. Suojeluskuntapistimen tuppi, SkY leimat. Suojeluskuntapistimen tuppi, SkY leimat. Suojeluskuntapistimen tuppi, SkY leimat.

Suojeluskuntapistimen tuppi, SkY leimat.

Tuotetta rajoitettu erä.
$ 43.35

Alkuperäinen suojeluskunnan puukkopistimen tuppi, nahkaa, leimattu.

Saatavuus 5 kpl
Toimitusaika 2 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 7 päivää

Kulmalan puukkopistimen tuppia, tavattoman tukeva laatu, SkY leimaukset. 

Tulipa näitäkin tuolta varaston perältä muutama vastaan, kuntohan on tietysti kaikkea kauhean ja melkein siistin välillä. Autenttisuuden tavoittelija iskee ruskean sävyiseen kuluneeseen, ja paraatikelpoisen varusteen hakija valitsee vihertävän jokseenkin hyvän.

Näitä ei ole kauheasti saamaksissaan, mutta joimme nämä silti kuluneisiin ja käytettyihin. Kuluneet ovat siis enimmäkseen värinsämenettäneitä / rusketavia, ja käytetyt jokseenkin vihreitä ja vähemmän sodan nähneen oloisia. Kuvan yksilöissä on ääripäät eli paras ja kauhein. Kaikissa on vikoja, naarmuja, nahka / messinkihometta, niittejä on korjattu armeijan toimesta, ja tuoksua saattaa esiintyä ( joka yleensä aseöljyä )


OMINAISUUKSIA:

Sopii M/39 varustukseen

HUOMIO!

Jos etsit uutta vastaavaa, tämä tuote ei ole sinua varten. 

Tälle voi tehdä ihmeitä nahkasaippualla, hammasharjalla ja nahkaöljyllä.Pituus:
20 mm
Korkeus:
300 mm
Leveys:
60 mm
Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua